Seger för Sport efter avgörande i förlängningen mot RoKi

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Sport avgöra den jämna matchen borta mot RoKi i FM-ligan, A-juniorer nedre herr i hockey. Slutresultatet blev 2-3.

Segern var Sports fjärde på de senaste fem matcherna.

Resultaten i sista omgången betyder att RoKi slutar på tolfte plats i tabellen, och Sport på fjärde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi tar emot Sport i serieavslutningen i FM-ligan, A-juniorer nedre herr

Nedsläpp

RoKi möter Sport på hemmaplan i sista matchen av FM-ligan, A-juniorer nedre herr i hockey i kväll. Sport bröt sin vinstsvit på tre matcher senast, när det blev förlust mot KooKoo med 4-7. Hemmalaget har fem förluster i rad, senaste mot Hermes med 1-2.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Sport på hemmaplan med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport vann en uddamålsseger hemma mot RoKi

Sport vann en målmässigt jämn match hemma mot RoKi i FM-ligan, A-juniorer nedre herr i ishockey på lördagen. 2-1 slutade matchen.

Segern var Sports fjärde på de senaste fem matcherna.

Med två omgångar kvar är Sport på fjärde plats i tabellen, och RoKi är på tolfte plats.

I nästa match möter Sport KooKoo borta på onsdag 23 mars 19.00. RoKi möter Hermes tisdag 22 mars 18.30 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi jagar seger och trendbrott mot Sport

Nedsläpp

Senast Bottenlaget RoKi vann var 12 mars mot K-Kissat. Sedan dess har laget tre raka matcher utan vinst i FM-ligan, A-juniorer nedre herr inför dagens match borta mot fjärdeplacerade Sport i ishockey. Laget ligger nu tolva. Sport vann sin senaste match med 7-3 mot RoKi.

När lagen möttes senast, 18 mars i Vasa ishall, slutade det med seger för Sport med 7-3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tungt för formsvagt RoKi – förlust mot Koovee

Det räcker inte hela vägen till seger för RoKi. Det står klart efter 3-8 borta mot Koovee. Det var RoKis åttonde match i rad utan seger i FM-ligan, A-juniorer nedre herr i ishockey.

Segern var Koovees femte på de senaste sex matcherna.

Koovee stannar därmed på sjunde plats, och RoKi sist, på tolfte plats, i tabellen.

I nästa match möter Koovee SaiPa hemma på tisdag 15 mars 18.30. RoKi möter Hermes onsdag 16 mars 18.30 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – RoKi jagar nya poäng mot Koovee

Nedsläpp

Koovee spelar på hemmaplan mot RoKi i Tammerfors i FM-ligan, A-juniorer nedre herr i ishockey. RoKi bröt sin dystra svit på sex matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot K-Kissat, 1-1. Det blev seger i den senaste matchen för Koovee, 4-2 mot Ketterä på bortaplan.

När lagen möttes senast, 19 november i Lappi Areena, slutade det med seger för Koovee med 4-3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ilves starkast i straffläggningen – vann hemma mot RoKi

Det var jämnt hela vägen när Ilves mötte RoKi hemma i FM-ligan, A-juniorer nedre herr i hockey. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Hemmalaget var kyligare i avsluten och vann med 5-4.

Därmed har Ilves vunnit fyra matcher i rad på hemmaplan.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Ilves på femte plats och RoKi sist, på tolfte plats.

Lördag 12 mars spelar Ilves hemma mot SaiPa 15.00 och RoKi mot K-Kissat borta 16.30 i Britas ishall.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga RoKi möter Ilves på bortaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för RoKi i FM-ligan, A-juniorer nedre herr i ishockey, och nu söker laget efter ett trendbrott borta mot femteplacerade Ilves. Bortalaget har inför matchen fem raka förluster, och har halkat ner till tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Ilves, 6-2 mot K-Kissat hemma.

Ilves vann lagens senaste möte med 5-3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.