K-Vantaa

K-Vantaa - Kärpät Akatemia 3-2

Straffseger för Sport B borta mot K-Vantaa

Sport B vann en riktigt jämn match mot K-Vantaa i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i ishockey. Avgörandet kom först i straffläggningen där Sport B var starkare och vann med 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Walter Skog för.

I och med detta har Sport B fyra raka segrar.

Första perioden blev mållös. Det var först 11.45 in i andra perioden som Sport B tog ledningen genom Walter Skog på pass av Mico Kirvesmäki och Lucas Rautava.

4.52 in i tredje perioden nätade K-Vantaas Oliver Hult framspelad av Mikko Hyytiäinen och kvitterade. I straffläggningen var det Sport B som avgjorde till 1-2. Den avgörande straffen stod Walter Skog för.

K-Vantaa har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Sport B:s fjärde uddamålsseger.

Med en omgång kvar är K-Vantaa på tredje plats i tabellen, och Sport B är på sjätte plats.

Motståndare i sista omgången för Sport B är K-Espoo Challenger. Lagen möts söndag 20 november 15.45 i Tapiola 2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa mot Sport B i Tikkurila i näst sista omgången

Nedsläpp

Det är dags för den näst sista omgången i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i ishockey. Då tar tredjeplacerade K-Vantaa emot sjätteplacerade Sport B i Tikkurila i dag. Sport B har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. K-Vantaa blev utan poäng i senaste matchen, mot JYP.

När lagen möttes senast, 4 september i Vaasa hh 2, slutade det med seger för Sport B med 4-3.

Sport B är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för JYP i toppmötet med K-Vantaa

JYP tog en tung seger på hemmaplan mot K-Vantaa i toppmötet i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i ishockey på söndagen. Matchen slutade 2-1 (0-0, 1-1, 1-0).

Lukas Wallinheimo stod för JYP:s avgörande mål 5.24 in i sista perioden.

Segern var JYP:s sjunde på de senaste nio matcherna.

Första perioden blev mållös. Efter 34 sekunder gjorde JYP 1-0 genom Jonatan Tiilikainen.

K-Vantaa kom tillbaka, och gjorde 1-1 genom Eero Kailanen med 02.05 kvar att spela i andra perioden. 5.24 in i tredje perioden nätade JYP:s Lukas Wallinheimo framspelad av Noel Koivu och Niklas Yliniva och avgjorde matchen. 2-1-målet blev matchens sista.

JYP har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har två vinster och tre förluster. Det här var JYP:s fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också K-Vantaas andra uddamålsförlust.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. K-Vantaa är på tredje plats.

Nästa motstånd för JYP är Jukurit. Lagen möts torsdag 17 november 18.45 i JKL kh. K-Vantaa tar sig an Sport B hemma lördag 19 november 13.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Jukurit i seriefinalen mot K-Vantaa

Jukurit tog en tung seger på bortaplan mot K-Vantaa i toppmötet mellan ettan och tvåan i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i hockey på lördagen. Matchen slutade 3-6 (1-1, 2-3, 0-2).

Med det tog bortalaget Jukurit en skön revansch, eftersom K-Vantaa vann senaste mötet lagen emellan med hela 6-1.

Därmed har Jukurit vunnit sex matcher i rad.

Första perioden var jämn. K-Vantaa inledde bäst och tog ledningen genom Mikko Hyytiäinen efter 5.58, men Jukurit kvitterade genom Antonin Scafari bara tre minuter senare. Jukurit var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-4.

I tredje perioden gjorde Jukurit 3-5 efter 03.22 genom Oskari Remes. Och med bara 1 sekunder kvar satte Mio Kautonen 3-6.

Noterbart är att Antonin Scafari gjorde två mål för Jukurit och totalt fyra poäng och Mio Kautonen stod för tre poäng, varav ett mål.

K-Vantaa har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet innebär att K-Vantaa ligger kvar på andra plats och Jukurit toppar tabellen.

K-Vantaa tar sig an JYP i nästa match borta söndag 6 november 14.45. Jukurit möter samma dag 16.00 Ässät borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit stärkta av fem segrar i rad inför mötet med K-Vantaa

Nedsläpp

I kväll möts K-Vantaa och Jukurit i Tikkurila i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i hockey. Bortalaget Jukurit har fem segrar i rad, senast med 6-2 mot Kärpät Ak, och är etta i serien. Det blev seger i den senaste matchen för K-Vantaa, 5-2 mot JYP Ak på bortaplan.

K-Vantaa vann lagens senaste möte med 6-1.

Jukurit är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ässät bröt K-Vantaa segersvit

Efter elva segrar i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i ishockey för K-Vantaa så tog vinstsviten slut borta mot Ässät. Matchen på lördagen i Patajunnuareena slutade 4-2 (0-0, 1-1, 3-1).

Första perioden blev mållös. Efter 46 sekunder gjorde Ässät 1-0 genom Davlat Nurkenov.

K-Vantaa kom tillbaka, och gjorde 1-1 genom Eerik Kytövaara tidigt i andra perioden och gav visst liv till matchen igen. Ässät hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 7.54 genom Davlat Nurkenov, och gick upp till 3-1 innan K-Vantaa svarade.

Innan matchen var över hade Ässät gjort 4-2.

Ässät har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har fyra vinster och en förlust.

I tabellen innebär det här att K-Vantaa nu ligger på tredje plats. Ässät är på fjärde plats.

I nästa match, söndag 23 oktober, har Ässät TuTo borta i Kupittaa 14.20, medan K-Vantaa spelar hemma mot K-Espoo Challenger 14.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter elva raka segrar – K-Vantaa möter Ässät

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Vantaa som gästar Ässät i Patajunnuareena i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i hockey. K-Vantaa tog mot Jokerit JoVi elfte segern i rad och är tvåa i serien. Ässät förlorade mot KooKoo senast.

K-Vantaa vann lagens senaste möte med 5-2.

K-Vantaa är starka på bortaplan, och har fem segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för K-Vantaa i toppmatchen mot Jukurit

Det var två topplag som möttes i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i hockey på söndagen. Och det slutade med seger för bortalaget K-Vantaa, som besegrade Jukurit med 6-1 i tidiga seriefinalen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Jukurit är i fortsatt serieledning, och K-Vantaa på andra plats.

Det här innebär att K-Vantaa nu har nio segrar i följd.

Jukurit har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

I nästa match, fredag 14 oktober, har Jukurit Jokerit JoVi borta i Britas ishall 19.45, medan K-Vantaa spelar borta mot TuTo 18.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast – nu jagar Jukurit revansch i mötet med K-Vantaa

Nedsläpp

I dag spelar Jukurit hemma mot K-Vantaa i FM-ligan, B-juniorer, nedre herr i ishockey. Hemmalagets svit med tio raka segrar bröts senast, efter 3-4 mot KooKoo. K-Vantaa har inför matchen en vinstsvit på åtta segrar i rad.

Jukurit ligger etta i tabellen inför matchen, medan K-Vantaa är tvåa. Fem poäng skiljer lagen åt.

K-Vantaa är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 JYP 22 55 52
2 Jukurit 22 30 52
3 K-Vantaa 22 27 45
4 TuTo 22 25 44
5 Ässät 22 40 43
6 Sport 22 19 41
7 KooKoo 22 4 31
8 K-Espoo Ch 22 -6 29
9 JYP Aka 22 -27 21
10 Jokerit JoVi 22 -28 21
11 Kärpät Aka 22 -70 9
12 Jokipojat 22 -69 8