SaiPa/Ketterä

20 november kl 13:20 TPS - SaiPa/Ketterä 4-5 Läs mer

Hermes vill ta sig ur formsvackan borta mot SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

Hermes är inne i en riktigt tung formsvacka i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. Inför mötet borta mot SaiPa/Ketterä har laget 16 raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. SaiPa/Ketterä vann senast mot TuTo med 3-0.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för SaiPa/Ketterä på bortaplan, 7-0.

Hermes har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä höll nollan och tog stark seger mot TuTo

Inte ett enda insläppt mål. Men tre mål framåt. SaiPa/Ketterä tog en stabil seger på hemmaplan mot TuTo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Matchen slutade 3-0.

Segern var SaiPa/Ketteräs fjärde på de senaste fem matcherna.

SaiPa/Ketterä har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan TuTo har två vinster och tre förluster.

För TuTo gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan SaiPa/Ketterä är på tredje plats.

Nästa motstånd för SaiPa/Ketterä är Hermes. Lagen möts lördag 4 februari 12.30 i Lappeenranta. TuTo tar sig an KooKoo borta söndag 29 januari 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä möter TuTo på hemmaplan i dag

Nedsläpp

Dags för match – SaiPa/Ketterä möter TuTo på hemmaplan i Lappeenranta i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. Båda lagen vann senast, TuTo med 9-2 mot Hermes och SaiPa/Ketterä med 6-3 mot K-Espoo Challenger.

När lagen möttes senast, 8 januari i Kupittaa, slutade det med seger för SaiPa/Ketterä med 2-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä vann mot K-Espoo Challenger på hemmaplan

SaiPa/Ketterä vann hemma mot K-Espoo Challenger i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. Matchen på söndagen slutade 6-3.

SaiPa/Ketterä har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan K-Espoo Challenger har tre vinster och två förluster.

För tabellens utseende betyder det här att SaiPa/Ketterä ligger på tredje plats medan K-Espoo Challenger har åttondeplatsen.

I nästa match, lördag 28 januari, har SaiPa/Ketterä TuTo hemma i Lappeenranta 16.30, medan K-Espoo Challenger spelar borta mot Hermes 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter tre segrar i rad – K-Espoo Challenger möter SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag möter K-Espoo Challenger SaiPa/Ketterä på bortaplan i Lappeenranta i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo Challenger har tre segrar i rad, senast med 6-5 mot JYP Ak, och är nu på sjunde plats. Det blev förlust för SaiPa/Ketterä mot Ässät senast.

SaiPa/Ketterä har tre segrar på sex försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarkt Ässät tog ännu en seger

Ässät är svårstoppat för tillfället. När laget mötte SaiPa/Ketterä borta i LPR UK2 på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-3 innebär att Ässät nu har fyra segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey.

SaiPa/Ketterä har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att SaiPa/Ketterä är kvar på fjärde plats, och Ässät stannar på andra plats, i tabellen.

Söndag 22 januari möter SaiPa/Ketterä K-Espoo Challenger hemma 14.00 och Ässät möter KooKoo borta 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ässät med tre raka segrar – möter SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag är det dags för match för Ässät som gästar SaiPa/Ketterä i LPR UK2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Segern senast med 6-1 mot TuTo gör att Ässät har tre raka segrar, och är tvåa i serien. Det blev seger i den senaste matchen för SaiPa/Ketterä, 5-2 mot K-Vantaa hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Ässät, med 4-1.

Ässät har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot JYP Ak, GrIFK och TuTo.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Ässät på hemmaplan mot SaiPa/Ketterä

Ässät vann mötet med SaiPa/Ketterä hemma med 4-1 på lördagen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey.

Därmed har Ässät vunnit fyra matcher i rad på hemmaplan.

Ässät har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan SaiPa/Ketterä har tre vinster och två förluster.

För Ässät gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan SaiPa/Ketterä är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 8 januari. Då möter Ässät GrIFK i Kauniainen 15.20. SaiPa/Ketterä tar sig an TuTo borta 14.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Spel igen efter uppehållet när Ässät möter SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

Matchledigheten är över och SaiPa/Ketterä gästar i dag Ässät i Patajunnuareena i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. SaiPa/Ketterä har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot HIFK Ak med 4-5.

Ässät ligger sexa i tabellen inför matchen, medan SaiPa/Ketterä är femma. Två poäng skiljer lagen åt.

SaiPa/Ketterä är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Straffar avgjorde när SaiPa/Ketterä vann mot TPS

TPS tog emot SaiPa/Ketterä hemma i en riktigt jämn match i FM-ligan, B-juniorer, övre herr i ishockey. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde bortalaget avgöra till 5-4 (1-0, 2-3, 1-1, 0-0, 1-0). Adam Csabi blev matchhjälte med sitt avgörande straffmål.

SaiPa/Ketterä tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Oliver Farkas framspelad av Max Tanskanen. TPS förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 3-3.

SaiPa/Ketterä gjorde 3-4 genom Rene Kubicek efter 9.19 i tredje perioden.

TPS kom tillbaka, och gjorde 4-4 genom Onni Kalto med 01.29 kvar att spela. I straffläggningen var det SaiPa/Ketterä som avgjorde till 4-5. Den avgörande straffen stod Adam Csabi för.

Noterbart är att SaiPa/Ketteräs Max Tanskanen hade tre assists.

TPS har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan SaiPa/Ketterä har tre vinster och två förluster. Det här var TPS:s sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SaiPa/Ketteräs femte uddamålsseger.

Resultaten i sista omgången betyder att TPS slutar på sjätte plats i tabellen, och SaiPa/Ketterä på tolfte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, övre

# Lag S MS P
1 HIFK 22 23 41
2 Kärpät 22 18 41
3 Jokerit 22 12 40
4 Tappara 22 14 38
5 Pelicans 22 3 37
6 TPS 22 3 37
7 Lukko 22 10 36
8 Ilves 22 -16 29
9 KalPa 22 -5 28
10 HPK 22 -15 24
11 K-Espoo 22 -16 24
12 SaiPa/Ketterä 22 -31 21