Helsingfors IFK Ak

12 mars kl 16:20 Helsingfors IFK Ak - KooKoo 1-3 Läs mer

KooKoo vann mot HIFK Ak på bortaplan

KooKoo vann borta mot HIFK Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Matchen på söndagen slutade 1-3.

Båda lagen har nu en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, HIFK Ak med 9–19 och KooKoo med 6–14 i målskillnad.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att HIFK Ak slutar på åttonde plats, och KooKoo på femte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Serieavslutning när HIFK Ak möter KooKoo

Nedsläpp

Sista omgången i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey är det dags för när HIFK Ak tar emot KooKoo i Tölö ishall i dag. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot K-Espoo Challenger med 2-5. Gästerna har fyra raka förluster, senaste mot K-Espoo Challenger med 1-4.

När lagen möttes senast, 3 december i Kouvola ishall, slutade det med seger för KooKoo med 4-2.

KooKoo är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka K-Espoo Challenger tog ny seger mot HIFK Ak

K-Espoo Challenger är svårstoppade för tillfället. När laget mötte HIFK Ak hemma i Hagalund på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 5-2 innebär att K-Espoo Challenger nu har tre segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey, efter att tidigare haft en tuff trend.

Med en omgång kvar är K-Espoo Challenger på sjunde plats i tabellen, och HIFK Ak är på åttonde plats.

K-Espoo Challenger tar sig an KooKoo i nästa match borta lördag 11 mars 12.30. HIFK Ak möter KooKoo hemma söndag 12 mars 16.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar när K-Espoo Challenger möter HIFK Ak i Hagalund

Nedsläpp

Näst sista omgången i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey spelas i kväll när K-Espoo Challenger möter åttondeplacerade HIFK Ak. K-Espoo Challenger vann senast mot TuTo med 5-2, HIFK Ak lyckades inte lika bra och blev besegrat av K-Espoo.

När lagen möttes senast, 18 februari i Tölö ishall, slutade det med seger för HIFK Ak med 3-1.

HIFK Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stort jubel när K-Espoo säkrade seriesegern med vinst mot HIFK Ak

Spelarna i K-Espoo har all anledning att fira efter 2-1 på hemmaplan mot HIFK Ak. Det betyder nämligen att K-Espoo har säkrat seriesegern i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. HIFK Ak ligger på åttonde plats i tabellen.

Det här innebär att K-Espoo nu har åtta segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr, och har nio raka segrar på hemmaplan.

K-Espoo imponerar med fem segrar och 24–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan HIFK Ak har två vinster och tre förluster och 17–19 i målskillnad. Det här var K-Espoos fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också HIFK Aks fjärde uddamålsförlust.

Nästa motstånd för K-Espoo är SaiPa/Ketterä. Lagen möts lördag 11 mars 12.30 i Villmanstrands ishall. HIFK Ak tar sig an K-Espoo Challenger borta fredag 10 mars 18.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo på jakt efter ännu en seger – möter HIFK Ak

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo som tar emot HIFK Ak i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo är nu på första plats i tabellen, efter sju segrar i rad, den senaste mot GrIFK med 9-1. Det blev förlust för HIFK Ak mot K-Vantaa senast.

HIFK Ak vann lagens senaste möte med 5-4.

HIFK Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa utklassade HIFK Ak på bortaplan

K-Vantaa dominerade stort när laget vann på bortaplan mot HIFK Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med hela 8-2.

Segern var K-Vantaas åttonde på de senaste nio matcherna.

Med tre omgångar kvar är HIFK Ak på sjunde plats i tabellen, och K-Vantaa är på andra plats.

HIFK Ak tar sig an K-Espoo i nästa match borta söndag 5 mars 15.50. K-Vantaa möter samma dag 10.50 KooKoo hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HIFK Ak mot K-Vantaa i Vierumäki 2 i dag

Nedsläpp

HIFK Ak spelar hemma i Vierumäki 2 mot K-Vantaa i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey i dag. Lagen vann senast, K-Vantaa med 4-0 mot GrIFK och HIFK Ak med 3-1 mot SaiPa/Ketterä.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för K-Vantaa, med 5-1.

K-Vantaa är ganska bra på bortaplan, och har sex segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter sex raka segrar i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr tog vinstsviten slut för SaiPa

Matchen mellan hemmalaget HIFK Ak och gästande SaiPa/Ketterä slutade 3-1. Därmed tog SaiPa/Ketteräs svit med sex raka segrar i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey slut på fredagen.

HIFK Ak har tre segrar och två förluster och 18–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan SaiPa/Ketterä har fyra vinster och en förlust och 27–12 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är HIFK Ak på sjunde plats i tabellen, medan SaiPa/Ketterä är på fjärde plats.

Lördag 4 mars spelar HIFK Ak hemma mot K-Vantaa 12.50 och SaiPa/Ketterä mot KooKoo borta 17.50 i Vierumäki 2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä har sex raka segrar inför matchen mot HIFK Ak

Nedsläpp

I kväll möter SaiPa/Ketterä HIFK Ak på bortaplan i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. SaiPa/Ketterä har sex segrar i rad, senast med 3-2 mot Sport B, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. HIFK Ak förlorade sin senaste match med 4-6 mot JYP Ak.

SaiPa/Ketterä vann lagens senaste möte med 3-2.

SaiPa/Ketterä är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0