Minnesota Wild

14 maj kl 03:00 St Louis Blues - Minnesota Wild 7-3 Läs mer

Golden Knights knäckte Minnesota Wild i avgörande matchen

Det blev seger på hemmaplan i avgörande mötet med 6-2 (1-1, 3-1, 2-0). Det gör att Golden Knights har avgjort matchserien mot Minnesota Wild i NHL Åttondelsfinal i ishockey. Golden Knights vann med 4-3 i matcher.

Det blev ett hattrick för Golden Knights Mattias Janmark. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Nicolas Hague, Max Pacioretty och Zach Whitecloud, målen för Minnesota Wild gjordes av Kirill Kaprizov och Zach Parise.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Golden Knights har hemmaplansfördel i avgörandet mot Minnesota Wild

Nedsläpp

I dag spelas den direkt avgörande matchen mellan Golden Knights och Minnesota Wild i NHL Åttondelsfinal. Det står 3-3 i matcher, och Golden Knights har fördel av att spela på hemmaplan. Senaste matchen vann Minnesota Wild med 3-0.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Minnesota Wild på hemmaplan, 3-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Minnesota Wild och Golden Knights slåss om att ta greppet om matchserien

Nedsläpp

Det är helt jämnt matchserien mellan Minnesota Wild och Golden Knights i NHL Åttondelsfinal, efter Golden Knights 3-1-seger senast. 1-1 i matcher och nu väntar en riktig nyckelmatch i dag, med Minnesota Wild som hemmalag.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Golden Knights på hemmaplan med 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skytteliga

Kirill Kaprizov 25
Kevin Fiala 20
Joel Eriksson Ek 19
Mats Zuccarello 11
Nico Sturm 11
Marcus Foligno 10
Nick Bonino 10
Victor Rask 9
Jonas Brodin 8
Jared Spurgeon 7
Ryan Hartman 7
Zach Parise 7
Jordan Greenway 6
Marcus Johansson 6
Nick Bjugstad 6
Matt Dumba 5
Ryan Suter 4
Brad Hunt 1
Carson Soucy 1
Ian Cole 1
Luke Johnson 1