Väntad seger för Skellefteå som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för Skellefteå, och så blev det också när det formstarka laget mötte Malmö på bortaplan. Efter segersiffrorna 5-4 (2-1, 1-1, 1-2, 1-0) efter förlängning har nu Skellefteå elva raka segrar. Malmö har fem förluster i rad i SHL.

Segermålet för Skellefteå stod Joakim Lindström för 2.49 in i förlängningen.

Skellefteå startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Pär Lindholm och Simon Robertsson innan Malmö svarade och gjorde 2-1 genom Emil Sylvegård. Efter 9.05 i andra perioden nätade Carl Söderberg, framspelad av Adam Ollas Mattsson och Marcus Sylvegård och kvitterade för Malmö.

Skellefteås Joakim Lindström gjorde 2-3 efter 15.41 på pass av Filip Sandberg.

5.24 in i tredje perioden nätade Malmös Carl Persson och kvitterade.

Efter 5.41 slog Emil Sylvegård till på nytt framspelad av Carl Persson och Joakim Ryan och gav Malmö ledningen.

17.59 in i perioden slog Andreas Wingerli till framspelad av Joakim Lindström och kvitterade.

I förlängningen tog det 2.49 innan Skellefteå också avgjorde till 4-5. Stor matchhjälte blev Joakim Lindström, framspelad av Arvid Lundberg och Pär Lindholm.

Joakim Lindström gjorde två mål för Skellefteå och totalt fyra poäng.

Malmö har fem förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Malmös nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Skellefteås sjätte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Malmö ligger kvar på 14:e och sista plats och Skellefteå på andra plats i tabellen.

Lördag 10 december spelar Malmö borta mot Luleå 19.00 och Skellefteå mot Rögle borta 16.15 i Catena Arena.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå på jakt efter ännu en seger – möter Malmö

Nedsläpp

Malmö möter Skellefteå i Malmö Arena i kväll i SHL. Segern mot Linköping med 3-1 senast gör att Skellefteå har tio segrar i rad och ligger på andra plats i tabellen. Hemmalaget har fyra förluster i rad, senaste mot Örebro Hockey med 3-5.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Malmö, med 5-2.

Skellefteå är ganska bra på bortaplan, och har sex segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Skellefteå tog ännu en seger

Skellefteå fortsätter starkt i SHL. När laget mötte Linköping hemma i Skellefteå Kraft Arena på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-1 (0-0, 1-0, 2-1). I och med detta har Skellefteå tio segrar i rad.

Första perioden blev mållös. Det var först 5.24 in i andra perioden som Skellefteå tog ledningen genom Tom Kuhnhackl på pass av Andreas Wingerli.

Skellefteå tog kommandot även i tredje perioden. Laget gick upp till 2-0 innan Linköping reducerade.

Därefter kontrollerade dock Skellefteå spelet och till slut blev det seger, slutresultatet skrevs till 3-1.

Andreas Wingerli gjorde två mål för Skellefteå och totalt tre poäng.

Skellefteå har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Linköping har tre vinster och två förluster.

Linköpings nya tabellposition är sjunde plats, medan Skellefteå är på andra plats.

Nästa motstånd för Skellefteå är Malmö. Linköping tar sig an Färjestad borta. Båda matcherna spelas torsdag 8 december 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå har nio segrar i rad inför matchen mot Linköping

Nedsläpp

I kväll möter Skellefteå Linköping på hemmaplan i Skellefteå Kraft Arena i SHL. Skellefteå tog mot Luleå nionde raka segern och är tvåa i serien. Linköping vann senast mot Brynäs med 5-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Skellefteå, med 6-2.

Linköping är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Väntad seger för Skellefteå som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för Skellefteå, och så blev det också när det formstarka laget mötte Luleå på hemmaplan. Efter segersiffrorna 3-2 (0-0, 2-2, 0-0, 0-0, 1-0) efter straffar har nu Skellefteå nio raka segrar. Luleå har fyra förluster i rad i SHL.

Första perioden blev mållös. Det var först 3.04 in i andra perioden som Skellefteå tog ledningen genom Elias Stenman på pass av Theo Keilin och Jonathan Pudas.

Efter 3.59 i andra perioden slog Jonathan Johnsson till, och gjorde 2-0.

Luleås Brendan Shinnimin gjorde 2-1 efter 6.09 på pass av Juhani Tyrväinen och Julius Honka.

Leo Komarov gjorde dessutom 2-2 efter 9.59.

Tredje perioden blev mållös och det tog matchen till förlängning. I straffläggningen var det Skellefteå som avgjorde till 3-2. Den avgörande straffen stod Simon Robertsson för.

Skellefteå har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Luleå har en vinst och fyra förluster. Det här var Skellefteås femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Luleås åttonde uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Skellefteå ligger kvar på andra plats och Luleå på nionde plats i tabellen.

I nästa match, lördag 3 december 19.00, har Skellefteå Linköping hemma i Skellefteå Kraft Arena, medan Luleå spelar borta mot Växjö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå med åtta raka segrar möter Luleå

Nedsläpp

I kväll möter Skellefteå Luleå på hemmaplan i Skellefteå Kraft Arena i SHL. Hemmalaget Skellefteå har åtta segrar i rad, senast med 2-1 mot Växjö, och är tvåa i serien. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Frölunda med 0-1.

När lagen möttes senast, 27 oktober i Coop Norrbotten Arena, slutade det med seger för Skellefteå med 3-2.

Luleå är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå vann tidiga seriefinalen mot Växjö med 2-1

Skellefteå tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Växjö i SHL på tisdagen med 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 0-0, 1-0) efter straffar. En imponerande seger i toppen av tabellen.

Det här innebär dock inga förändringar i tabellen. Växjö är i fortsatt serieledning, och Skellefteå på andra plats.

Det här innebär att Skellefteå nu har åtta segrar i följd.

Första perioden blev mållös. Det var först 17.48 in i andra perioden som Växjö tog ledningen genom Kalle Kossila framspelad av Hugo Gustafsson och Lukas Bengtsson.

Skellefteå kvitterade till 1-1 med fyra sekunder kvar att spela i tredje perioden genom Andreas Wingerli assisterad av Oskar Nilsson och Joakim Lindström. I straffläggningen var det Skellefteå som avgjorde till 1-2. Den avgörande straffen stod Axel Sandin-Pellika för.

Växjö har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Växjös fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Skellefteås fjärde uddamålsseger.

Nästa motstånd för Växjö är Örebro Hockey. Skellefteå tar sig an Luleå hemma. Båda matcherna spelas torsdag 1 december 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå vann toppmötet mot Leksand med 4-1

Skellefteå tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Leksand i SHL på lördagen med 4-1 (2-0, 0-1, 2-0). En viktig seger i toppen av tabellen.

Därmed har Skellefteå vunnit sju matcher i rad.

Skellefteå tog ledningen efter sju minuters spel, genom Jonathan Pudas assisterad av Joakim Lindström och Pär Lindholm.

Laget ökade också ledningen till 2-0 efter 11.20, genom Tom Kühnhackl på pass av Max Lindholm. Efter 6.41 i andra perioden nätade Oskar Lang, på pass av Matt Caito och Anton Lindholm och reducerade åt Leksand. 12.20 in i tredje perioden nätade Skellefteås Pär Lindholm framspelad av Måns Forsfjäll och Filip Sandberg och ökade ledningen.

Skellefteå punkterade matchen med ett 4-1-mål med 15 sekunder kvar att spela genom Arvid Lundberg. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Skellefteå har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Leksand har två vinster och tre förluster.

Leksands nya tabellposition är sjunde plats, medan Skellefteå är på andra plats.

Tisdag 29 november möter Skellefteå Växjö borta 19.00 och Leksand möter Färjestad hemma 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå har sex segrar i rad inför matchen mot Leksand

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Skellefteå som tar emot Leksand i Skellefteå Kraft Arena i SHL. Skellefteå har sex raka segrar, senast med 6-4 mot HV 71, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Leksand vann sin senaste match med 4-1 mot Brynäs.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Leksand, med 1-0.

Leksand har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.