KHL

Formsvaga Dynamo Moskva på segerjakt mot Vladivostok hemma

Nedsläpp

Topplaget Dynamo Moskva jagar en seger när laget möter tredjeplacerade Vladivostok hemma. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i KHL i hockey. Det blev seger i den senaste matchen för Vladivostok, 3–0 mot Astana på hemmaplan. De två mötena lagen emellan förra säsongen slutade med en varsin seger.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Sotji jagar nya poäng mot St Petersburg

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Sotji som tar emot St Petersburg hemma i KHL i ishockey. Sotji bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Spartak Moskva, 1–0. Det blev seger i den senaste matchen för St Petersburg, 3–2 mot Jokerit på hemmaplan. När lagen möttes förra säsongen vann St Petersburg båda matcherna.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Novgorod vill förlänga fina segersviten mot Nizjnekamsk

Nedsläpp

I kväll möter Novgorod Nizjnekamsk på hemmaplan i KHL i ishockey. Novgorod har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Omsk med 3–0, och ligger nu trea i tabellen. Nizjnekamsk förlorade sin senaste match med 3–5 mot Jekaterinburg. När lagen möttes förra säsongen vann Nizjnekamsk tre matcher och Novgorod en.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dinamo Riga avgjorde i förlängningen mot Amur

Matchen mellan hemmalaget Dinamo Riga och gästande Amur i KHL i ishockey var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4–3. I och med detta har Amur sju förluster i rad. Dinamo Rigas nya tabellposition är fjärde plats, medan Amur är på sjätte och sista plats. Onsdag 18 september spelar Dinamo Riga hemma mot Jaroslavl 19.30 och Amur mot Dinamo Minsk borta 19.10.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

CSKA Moskva upp i topp efter seger mot Jaroslavl

CSKA Moskva är nu serieledare i KHL i hockey efter seger hemma mot Jaroslavl. Matchen slutade 5–2. CSKA Moskva leder serien ett poäng före Vityaz. Vityaz har dock en match mindre spelad. För Jaroslavl betyder resultatet en sjätteplats i tabellen. Nästa motstånd för CSKA Moskva är Vladivostok. Lagen möts torsdag 19 september 19.30. Jaroslavl tar sig an Dinamo Riga borta onsdag 18 september 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Bars Kazan tog ny seger mot Tjerepovets

Bars Kazan är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Tjerepovets hemma på måndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4–3 innebär att Bars Kazan nu har fyra segrar i följd i KHL i ishockey. För Bars Kazan gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Tjerepovets är sist, på sjätte plats. Nästa motstånd för Bars Kazan är Nizjnekamsk. Lagen möts torsdag 19 september 19.30. Tjerepovets tar sig an Vityaz borta onsdag 18 september 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dinamo Minsk vann med 3–2 hemma mot Magnitogorsk

Det blev en uddamålsseger för Dinamo Minsk i matchen mot Magnitogorsk i KHL i ishockey på söndagen. Laget vann med 3–2 hemma. Resultatet innebär att Magnitogorsk nu har fem förluster i rad. Det här betyder att Dinamo Minsk ligger kvar på sjätte och sista plats i tabellen, och Magnitogorsk sist, på sjätte plats. I nästa match möter Dinamo Minsk Amur hemma på onsdag 18 september 19.10. Magnitogorsk möter Spartak Moskva torsdag 19 september 17.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.


Eastern conference - Charlamov

# Lag S MS P
1 Jekaterinburg 6 10 12
2 Tjeljabinsk 8 0 9
3 Bars Kazan 5 7 8
4 Nizjnekamsk 6 5 7
5 Novosibirsk 6 1 7
6 Magnitogorsk 7 -8 3

Eastern conference - Tjernysjev

# Lag S MS P
1 Omsk 6 0 8
2 Ufa 5 2 7
3 Vladivostok 5 0 6
4 Kunlun 6 -1 6
5 Barys 6 -2 6
6 Amur 7 -8 2

Western conference - Bobrov

# Lag S MS P
1 St Petersburg 6 0 8
2 Dyn Moskva 6 -4 7
3 Spart Moskva 7 2 7
4 Riga 6 -8 6
5 Jokerit 6 1 5
6 Tjerepovets 7 -6 5

Western conference - Tarasov

# Lag S MS P
1 CSKA 7 9 11
2 Vityaz Podolsk 6 8 10
3 Novgorod 7 0 8
4 Sotji 6 -2 7
5 Minsk 6 -3 4
6 Jaroslavl 5 -3 4

Senaste resultat

16 september kl 19:30 CSKA Moskva - Lokomotiv Jaroslavl 5-2 Läs mer
HC Dinamo Riga - Amur Chabarovsk 4-3 Läs mer
AK Bars Kazan - Severstal Tjerepovets 4-3 Läs mer
15 september kl 17:10 HC Dinamo Minsk - Metallurg Magnitogorsk 3-2 Läs mer
Torpedo N Novgorod - HK Avangard Omsk 3-0 Läs mer

Spelschema

17 september
HC Barys Nur-Sultan - HC Spartak Moskva kl 16:30 Läs mer
Salavat Julajev UFA - HC Kunlun Red Star kl 17:00 Läs mer
Avtomobilist Jekaterinburg - HK Avangard Omsk kl 17:00 Läs mer
Torpedo N Novgorod - Neftekhimik Nizjnekamsk kl 19:00 Läs mer
Sotji - SKA St Petersburg kl 19:30 Läs mer
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.