Senaste resultat

16 februari kl 11:40 Akaan Kiekko miehet - Uplakers Miehet Akatemia 5-4 Läs mer
JälkiHiki-Hockey miehet - Keupa Hockey Team Miehet II 6-11
Mansen Kollit edustus - Kangasalan Voitto Miehet 16-5
VAPS Jääliikunta ry Miehet - Nokian Pyry Miehet 2 3-6
RuoSkA Miehet - SUOLAHDEN URHO EDUSTUS II 4-7

Spelschema

22 februari
Uplakers Miehet Akatemia - JälkiHiki-Hockey miehet kl 14:00
Kangasalan Voitto Miehet - VAPS Jääliikunta ry Miehet kl 20:00
23 februari
SUOLAHDEN URHO EDUSTUS II - Mansen Kollit edustus kl 14:30
Parkanon Kiekko Miehet - RuoSkA Miehet kl 14:45
Nokian Pyry Miehet 2 - Akaan Kiekko miehet kl 16:10
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.