Åttondelsfinal

Pelicans kopplade grepp om KooKoo – efter seger med 3-2

Pelicans vann första matchen på bortaplan mot KooKoo i FM Liga Åttondelsfinal herr i ishockey på fredagen, och har tagit greppet inför avgörandet på fredag 25 mars. Pelicans vann matchen med 3-2 (3-0, 0-2, 0-0).

Pelicans spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Iikka Kangasniemi och ett mål av Jiri Smejkal. I tredje perioden reducerade KooKoos Samuli Ratinen på nytt på pass av Kim Strömberg och Ville Meskanen. 2-3-målet blev matchens sista. Mer än så blev det dock inte för laget.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jubel för Lukko efter seger sammanlagt mot HPK

Lukko segrade mot HPK, det stod klart efter andra matchen, borta i FM Liga Åttondelsfinal herr i ishockey. Matchen slutade 2-2, vilket betyder att Lukko står som segrare med totala resultatet 5-2.

Första perioden blev mållös.

I tredje perioden slog HPK:s Artturi Toivola till framspelad av Arttu Pelli och Antti Pihlström och kvitterade för HPK. 2-2-målet blev matchens sista.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bra start för Lukko efter seger med 3-0 mot HPK

Lukko har övertaget inför avgörandet mot HPK. Laget vann första matchen i FM Liga Åttondelsfinal herr i ishockey på hemmaplan på torsdagen med 3-0 (0-0, 2-0, 1-0). Returen spelas fredag 25 mars.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var Lukko starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Harri Kainulainen och Scott Pooley. I tredje perioden slog Lukkos Sebastian Repo till framspelad av Anrei Hakulinen och Arttu Ilomäki och ökade ledningen för Lukko. 3-0-målet blev matchens sista.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.


Senaste resultat

Kookoo Kouvola - Pelicans Lahti 1-0
Kookoo Kouvola - Pelicans Lahti 2-3 Läs mer
HPK Hämeenlinna - Lukko Rauma 2-2 Läs mer
24 mars kl 18:30 Pelicans Lahti - Kookoo Kouvola 1-2 Läs mer
Lukko Rauma - HPK Hämeenlinna 3-0 Läs mer

Skytteliga

Spelare Lag Mål
Iikka Kangasniemi Pelicans Lahti 2
Samuli Ratinen Kookoo Kouvola 2
Artturi Toivola HPK Hämeenlinna 1
Hannes Björninen Pelicans Lahti 1
Harri Kainulainen Lukko Rauma 1
Jiri Smejkal Pelicans Lahti 1
Joose Antonen Kookoo Kouvola 1
Julius Mattila Lukko Rauma 1
Kim Strömberg Kookoo Kouvola 1
Linus Nyman Lukko Rauma 1
Radek Koblizek Kookoo Kouvola 1
Scott Pooley Lukko Rauma 1
Sebastian Repo Lukko Rauma 1
Tommi Tikka HPK Hämeenlinna 1