Revansch för Kärpät som besegrade HPK

I senaste mötet i torsdags var HPK bättre och vann med 3–0. På lördagen tog Kärpät revansch genom att vinna med 4–2 (1-1, 2-1, 1-0) på bortaplan i Finland Final i ishockey. Jasper Lindsten gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Ville-Valtteri Leskinen och Oskar Osala, målen för HPK gjordes av Teemu Turunen och Valtteri Puustinen. Lagen möts igen i nästa match, måndag 29 april 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Revansch för HPK som besegrade Kärpät

I senaste mötet i lördags var Kärpät bättre och vann med 4–1. På tisdagen tog HPK revansch genom att vinna med 3–1 (0-1, 2-0, 1-0) på hemmaplan i Finland Final i ishockey. Janne Tavi gjorde två mål och Teemu Turunen ett mål för HPK, målet för Kärpät gjordes av Mikko Niemelä. I nästa match möts lagen igen, torsdag 25 april 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kärpät avgjorde tät match mot HPK i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Kärpät och gästande HPK var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Kärpät och vann matchen i Finland Final i ishockey med 4–1 (1-1, 0-0, 3-0). Målgörare för Kärpät blev Ville-Valtteri Leskinen, Lasse Kukkonen, Michal Kristof och Jani Hakanpää och för HPK var det Teemu Turunen som hittade rätt. De båda lagen möts igen tisdag 23 april 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.