Formstarka St Louis tog ännu en seger

St Louis är nu inne i en stark period i NHL i ishockey. När laget mötte Minnesota Wild hemma på fredagen kom tredje raka segern. Laget vann med 7-3 (0-3, 4-0, 3-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att St Louis slutar på fjärde plats, och Minnesota Wild på tredje plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Relaterade artiklar

Golden Knights knäckte Minnesota Wild i avgörande matchen

Det blev seger på hemmaplan i avgörande mötet med 6-2 (1-1, 3-1, 2-0). Det gör att Golden Knights har avgjort matchserien mot Minnesota Wild i NHL Åttondelsfinal i ishockey. Golden Knights vann med 4-3 i matcher.

Det blev ett hattrick för Golden Knights Mattias Janmark. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Nicolas Hague, Max Pacioretty och Zach Whitecloud, målen för Minnesota Wild gjordes av Kirill Kaprizov och Zach Parise.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Minnesota Wild vann och kvitterade mot Golden Knights

Minnesota Wild vann på hemmaplan med 3-0 (0-0, 0-0, 3-0) mot Golden Knights i NHL Åttondelsfinal i ishockey. Därmed står det nu 3-3 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

Matchen var helt jämn efter två perioder, 0-0, innan Minnesota Wild avgjorde i sista perioden.

De båda lagen möts igen lördag 29 maj 04.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Minnesota Wild vann – reducerar matchserien mot Golden Knights

Det blev seger för Minnesota Wild på bortaplan mot Golden Knights. Matchen slutade 4-2 (3-1, 0-1, 1-0). Därmed har Minnesota Wild reducerat serien i NHL Åttondelsfinal i ishockey, som Golden Knights leder med 3-2 i matcher.

Torsdag 27 maj 04.00 möts lagen igen, med Minnesota Wild som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Golden Knights vann på nytt mot Minnesota Wild

Golden Knights har tagit kommandot mot Minnesota Wild i NHL Åttondelsfinal i ishockey, efter vinst på bortaplan med 4-0 (1-0, 2-0, 1-0). Golden Knights har greppet om matchserien, och leder med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

De båda lagen möts igen tisdag 25 maj 05.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Colorado tog ny seger i serien mot St Louis

Med 6-3 (2-0, 1-1, 3-2) på hemmaplan har Colorado tagit ett rejält grepp St Louis i NHL Åttondelsfinal i ishockey. Därmed leder Colorado matchserien med 2-0.

Nathan MacKinnon stod för tre mål för Colorado. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Joonas Donskoi 2 och Brandon Saad, målen för St Louis gjordes av Sammy Blais, Mike Hoffman och Brayden Schenn.

Lördag 22 maj 04.30 möts lagen igen, med St Louis som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}