Seger för Magnitogorsk som utjämnade mot CSKA Moskva

Magnitogorsk utjämnade matchserien mot CSKA Moskva i KHL Final i ishockey, efter seger på hemmaplan med 6-4 (1-0, 4-3, 1-1). Därmed står det nu 1-1 i matchserien.

Målgörarna för Magnitogorsk var Nikolai Goldobin, Linus Hultström, Brendan Leipsic, Philippe Maillet, Arkhip Nekolenko och Denis Zernov. Mikhail Grigorenko, Konstantin Okulov, Anton Slepyshev och Vitali gjorde CSKA Moskvas mål.

Lagen möts igen fredag 22 april 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Relaterade artiklar

CSKA Moskva knäckte Magnitogorsk i avgörande matchen

Det blev seger på bortaplan i avgörande mötet med 4-1. Det gör att CSKA Moskva har avgjort matchserien mot Magnitogorsk i KHL Final i hockey. CSKA Moskva vann med 4-3 i matcher.

Magnitogorsk har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan CSKA Moskva har tre vinster och och två förluster.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

CSKA Moskva reducerar mot Magnitogorsk efter seger

CSKA Moskva vann på bortaplan mot Magnitogorsk med 3-2 efter förlängning i KHL Final i ishockey. Därmed reducerade CSKA Moskva i matchserien, som Magnitogorsk nu leder med 3-2 i matcher.

Magnitogorsk har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan CSKA Moskva har två vinster och och tre förluster.

Lagen möts igen torsdag 28 april 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}