Sport

Bowling

Mest läst senaste veckan

Sport

Nyhetsbild

Mikael Wiklund segrare i bowlingmästerskap – efter flera omkastningar i finalen

BOWLING Bland damerna blev det en överlägsen seger i seniormästerskapen i bowling. På herrsidan växlade ledningen flera gånger under finalen och en drömserie på 300 poäng slogs också.

Nyhetsbild

Janne Koivisto bäst i höstens bowlingfinal – 13-åriga Selim Rönn imponerade

BOWLING Hösttävlingens final i Vasa lockade deltagare från Jakobstad i norr till Närpes i söder samt bowlare från Seinäjoki, Helsingfors, Lojo och Kauhajoki. Som vanligt bjöd finalspelet på dramatik – och denna gång även på fantastisk bowling av en nybliven 13-åring.

Nyhetsbild

15-åriga William Norrgård tog överlägsen seger i Vasabowlingen

BOWLING Vasa Bowlingförbunds mästerskapstävlingar skulle ha genomförts i mars, men avgjordes i stället via kvaltävlingar de två sista veckorna i augusti och med final i lördags. Finaldagens höjdpunkt var 15-åriga William Norrgårds seger i B-mästerskapet.

Nyhetsbild

Bjöd på fenomenal bowling – Riku-Petteri Kivelä överlägsen segrare i Midwinter Games i Vasa

BOWLING Kvalet till finalen i specialtävlingen Midwinter Games bowlades under några veckor i februari och i början av mars. De tjugo bästa gick till finalen som avgjordes i söndags.

Nyhetsbild

Rafflande final i Vasas bowlingmästerskap – Kaj Ingman och Tuula Vainio mästare

BOWLING Bland damerna blev det en överlägsen seger i veteranmästerskapen i bowling. På herrsidan föll avgörandet med några poängs marginal.

Läs VBL digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande