Sport

Podd

Mest läst senaste veckan

Sport

Nyhetsbild

Fotbollspodden 101: Simon Skrabb

FOTBOLLSPODDEN Simon Skrabb är mitt inne i sin fotbollskarriär. I sommar stundar det historiska EM-slutspelet med Finland. Samtidigt är han inne på sitt sista kontraktsår med IFK Norrköping och klubbkarriären väntar på ett nytt lyft.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 100: Säsongen och framtiden

FOTBOLLSPODDEN Bara en match återstår av fotbollssäsongen i regionen. Nu är det dags att knyta ihop säcken och rikta blicken mot framtiden.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 98: Vinna eller försvinna

FOTBOLLSPODDEN Fyra dagar. Två matcher. En sista chans för Jaro att haka på striden om en kvalplats.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 97: Underkänt

FOTBOLLSPODDEN Fotbollspodden sammanfattar FF Jaros våromgång och konstaterar att omdömet är entydigt.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 96: Sex hemmapoäng på spel

Haka på lördag och TPV på torsdag. I det senaste avsnittet av Fotbollspodden tittar Sören Bäck och Björn Bredbacka närmare på Jaros förutsättningar till en riktigt bra säsongsstart.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 95: Ett mer balanserat Jaro

FOTBOLLSPODDEN På lördag är det hemmapremiär för FF Jaro. Fotbollspoddens Sören Bäck och Björn Bredbacka räknar med att det nya välbalanserade Jaro ska manövrera ut nykomlingen MyPa.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 94: Hör Jaro till favoriterna?

FOTBOLLSPODDEN Det är dags för avspark i division ett och för Jaros del innebär det bortamatch i Ekenäs. ÖT:s fotbollspodd laddar upp med ett rejält avsnitt.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 93: Magnus Slotte

FOTBOLLSPODDEN. Magnus Slotte lever just nu sin dröm med Myrans damlag. Efter vandringen från distriktets lägsta serie till landets högsta väntar nu utmaningar som 35-åringen bara kunde drömma om när han blev Myrantränare sommaren 2007.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 92: Försäsongen tar form

FOTBOLLSPODDEN Fotbollspodden är tillbaka. Det blir en rejäl genomgång inför lördagens match mot AC Oulu. Jaro har en bredare trupp till sitt förfogande än i de tidigare cupmatcherna.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 91: Niklas Käcko

FOTBOLL Med mittbackarna Pavle Milosavljevic, Toni Takamäki och Johan Brunell klara för Jaro går tränaren Niklas Käcko och grunnar på en trebackslinje under den kommande säsongen. Han vet vem som skulle spela i mitten.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 90: Årskortskampanjen

FOTBOLLSPODDEN Jaro befinner sig i mittemellan-land när man nu laddar för sin fjärde raka säsong i division 1. Den pågående årskortskampanjen kan ses som en indikation på om Jaro ska vara en elitklubb i ligan eller en mera utpräglad fostrarklubb i division 2.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 88: Höst med härlig fotbollsångest

FOTBOLLSPODDEN Regnet och rusket är här och det innebär också att insatserna på regionens fotbollsplaner blir allt högre. Så gott som alla av de lokala lagen har allt att spela för i höst.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 85: Nya anfallare

FOTBOLLSPODDEN Med två nya anfallare i laget tar sig Jaro an Jakobs dagar. Det som väntar är två matcher på fyra dagar. Två matcher som kan bli mycket avgörande för resten av säsongen.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 83: En glödhet fotbollshelg

FOTBOLLSPODDEN Det är skolavslutningshelg, en det är också en högintressant helg i division ett. Jaro jagar sin tredje raka vinst medan KPV desperat behöver komma in på vinnarspåret.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 82: Som en snöboll i blidväder

FOTBOLLSPODDEN Var står Jaro egentligen efter segern i Jyväskylä. Var det en mental vändning eller bara en tillfällig sköldputsning.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 81: Tränare under press

FOTBOLLSPODDEN Jarotränaren Tomi Kärkkäinen och KPV-kollegan Jarmo Korhonen var tränare under press redan innan serien började. Därför gäller det att leverera genast. I fotbollspodden förutspår Sören Bäck hur Jaro ställer upp mot HIFK och ger senaste nytt om en skadad nyckelspelare i KPV.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 80: Derbyvecka

FOTBOLLSPODDEN ÖT:s Fotbollspodd är tillbaka i normal serielunk efter superveckan förra veckan. Den här gången blir det förstås uppsnack inför lördagens derby på Västraplan.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 78: Patrick Byskata

FOTBOLLSPODDEN När Jaro har sin hemmapremiär den 5 maj är det derby direkt. Patrick Byskata, den före detta Jarospelaren, leder in KPV på Västra plan. I denna podd talar Byskata ut om Jaro, Eremenko, dagens KPV och vilken Jarospelare han skulle vilja ha i det egna laget.

Nyhetsbild

Snedträff 21 – Om Strömsö och fotbollshösten

PODCAST Det blir fotboll för hela slanten den här gången i VBL:s sportpodd Snedträff. Det innebär bland annat analys av ABC/Strömsös cupmatch mot JBK och en titt på FM-ligatabellen.

Nyhetsbild

Snedträff 20 – Vassa målskyttar

PODD Vasabladets sportpodd Snedträff har nått en milstolpe – podd nummer 20. Det firas med lanseringen av en härlig jingel och konstaterandet att en av poddmakarna är bättre än den andra på att tippa VM.

Nyhetsbild

Snedträff 19 – Saltkråkan eller hockey-VM?

PODCAST Snedträffs eget VM-avsnitt. Det snackas om allt från målkungar till Oskar Osalas tekningsprocent och någonstans smyger sig Båtsman in. VBL:s sportpodd tippar även VM-medaljerna och vinnaren av skytteligan.