|

VBL-sporten lanserar podcast

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
VBL-sportjournalisterna Jona Nyström och Gustaf Westerholm kunde inte hålla sig längre. Åsikterna och tankarna om det stundande EM-slutspelet var så många att det var dags att dela med sig.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

EM-slutspelet i Frankrike kör i gång på fredag kväll. Vasabladets sportduo lanserar sin podcast "Snedträff" vid lunchtid samma dag. – Det är mycket jag inte kan. Men prata på om allt från himmel och jord är jag bra på. När folk dessutom lyssnar har jag svårt att sluta, säger Gustaf Westerholm. – Jag får väl vara glad om jag får en syl i vädret ibland, säger Jona Nyström.
Avsnitt 1: Fotbolls-EM för hela slanten I det första avsnittet av podcasten blir det enbart fokus på fotbolls-EM. – Det kommer att krävas stor vilja och uthållighet för att följa turneringen från början till slut. Men själv har jag en grym mästerskapsrutin så jag är inte orolig, säger Nyström. – Det är viktigt att man är i rätt sinnesstämning när allt kör i gång. Därför kommer min sambo att vara i Rhodos under mästerskapet. Hon hade sändningstiderna från VM i Brasilien i färskt minne, säger Westerholm.
Allt möjligt om idrott Tanken är att det framöver blir fokus på allt möjligt som har med idrott att göra. – Jag ser redan framemot att bevaka en orienteringstävling i traktens snårbevuxna skogar. Senast hade jag svårt att hitta till startplatsen, säger Westerholm. – Det grämer mig att arbetet tar upp så mycket av min kvällstid att jag inte hinner se så mycket matcher i de lägre divisionerna, för det är bland det roligaste jag vet. För övrigt anser jag att det borde vara obligatoriskt med mockarutor till pauskaffet vid varje match, säger Nyström.

Kommentarer
|

Walter Moore klar för Jaro - återvänder efter ett år i Uleåborg

Nyhetsbild
Walter Moore återvänder till Jaro. Foto: Arkiv/Jonas Brunnström
Walter Moore har tränat och spelat med Jaro under vintern. Nu är kontraktet undertecknat och där med börjar det vara bra bredd i Jaros backlinje.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan