|

VBL-sporten lanserar podcast

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
VBL-sportjournalisterna Jona Nyström och Gustaf Westerholm kunde inte hålla sig längre. Åsikterna och tankarna om det stundande EM-slutspelet var så många att det var dags att dela med sig.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

EM-slutspelet i Frankrike kör i gång på fredag kväll. Vasabladets sportduo lanserar sin podcast "Snedträff" vid lunchtid samma dag. – Det är mycket jag inte kan. Men prata på om allt från himmel och jord är jag bra på. När folk dessutom lyssnar har jag svårt att sluta, säger Gustaf Westerholm. – Jag får väl vara glad om jag får en syl i vädret ibland, säger Jona Nyström.
Avsnitt 1: Fotbolls-EM för hela slanten I det första avsnittet av podcasten blir det enbart fokus på fotbolls-EM. – Det kommer att krävas stor vilja och uthållighet för att följa turneringen från början till slut. Men själv har jag en grym mästerskapsrutin så jag är inte orolig, säger Nyström. – Det är viktigt att man är i rätt sinnesstämning när allt kör i gång. Därför kommer min sambo att vara i Rhodos under mästerskapet. Hon hade sändningstiderna från VM i Brasilien i färskt minne, säger Westerholm.
Allt möjligt om idrott Tanken är att det framöver blir fokus på allt möjligt som har med idrott att göra. – Jag ser redan framemot att bevaka en orienteringstävling i traktens snårbevuxna skogar. Senast hade jag svårt att hitta till startplatsen, säger Westerholm. – Det grämer mig att arbetet tar upp så mycket av min kvällstid att jag inte hinner se så mycket matcher i de lägre divisionerna, för det är bland det roligaste jag vet. För övrigt anser jag att det borde vara obligatoriskt med mockarutor till pauskaffet vid varje match, säger Nyström.

Kommentarer
|

Jättekast av Antti Ruuskanen – VM-gränsen avklarad i säsongens första tävling

Nyhetsbild
Antti Ruuskanen är i form igen efter svåra skador. Foto: Heikki Saukkomaa
Den finländska spjutstjärnan vann en tävling i Raseborg på söndagen med ett riktigt hyggligt resultat.

Mest läst senaste veckan