|

Podden Snedträff är här: Lyssna på avsnitt 1

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
I premiäravsnittet av VBL-sportens podcast Snedträff bjuder Jona Nyström och Gustaf Westerholm på snack om allt från EM-outsiders till tunga polska nederlag. Bänka er och lyssna!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Premiäravsnittet är här! Det blev snack om allt från EM:s outsiders till tunga polska nederlag i juninatten. Dessutom gick Nyström och hämtade kaffe TVÅ gånger under inspelningen. Det blev alltså precis så nervigt som man kunde förvänta sig, men premiären är avklarad och nu kan det bara gå bättre. Det första avsnittet av podden Snedträff är publicerat och ni kan alla lyssna på det här nedan. Men innan ni börjar lyssna ska vi klargöra ett par saker för er. Vi tillämppar konstnärlig frihet gällande uttal av namn på eventuella fotbollsspelare och klubbar som nämns i avsnittet. Vi har inte editerat ljudfiler sedan klipp och tejpa-metoden och vi anser att det är synd att Kolo Toure inte får spela i EM. I slutet av avsnittet avger vi även varsitt löfte om vad vi ska göra ifall ... Ja nu är det dags att börja lyssna! Det första avsnittet finns på Soundcloud. Podden kommer också att finnas på Itunes så fort den får godkännande av Apple.

Kommentarer
|

Vasa IFK vann kvalderbyt mot FC Sport-j

VIFK tog en uddamålsseger mot FC Sport-j på torsdagskvällen. En bekant målskytt avgjorde matchen.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan