|

Podden Snedträff är här: Lyssna på avsnitt 1

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
I premiäravsnittet av VBL-sportens podcast Snedträff bjuder Jona Nyström och Gustaf Westerholm på snack om allt från EM-outsiders till tunga polska nederlag. Bänka er och lyssna!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Premiäravsnittet är här! Det blev snack om allt från EM:s outsiders till tunga polska nederlag i juninatten. Dessutom gick Nyström och hämtade kaffe TVÅ gånger under inspelningen. Det blev alltså precis så nervigt som man kunde förvänta sig, men premiären är avklarad och nu kan det bara gå bättre. Det första avsnittet av podden Snedträff är publicerat och ni kan alla lyssna på det här nedan. Men innan ni börjar lyssna ska vi klargöra ett par saker för er. Vi tillämppar konstnärlig frihet gällande uttal av namn på eventuella fotbollsspelare och klubbar som nämns i avsnittet. Vi har inte editerat ljudfiler sedan klipp och tejpa-metoden och vi anser att det är synd att Kolo Toure inte får spela i EM. I slutet av avsnittet avger vi även varsitt löfte om vad vi ska göra ifall ... Ja nu är det dags att börja lyssna! Det första avsnittet finns på Soundcloud. Podden kommer också att finnas på Itunes så fort den får godkännande av Apple.

Kommentarer
|

Före detta KHL-spelare till Kraft

Nyhetsbild
Edgars Apelis, till vänster, och Arturs Kuzmenkovs är Kraft Hockeys två mycket intressanta nyförvärv. Foto: Janne Smeds
Arturs Kuzmenkovs har 25 matcher i KHL på sin meritlista. Han har också spelat junior-VM. Nu är han i Kraft Hockey.

Mest läst senaste veckan