|

Podden Snedträff är här: Lyssna på avsnitt 1

NyhetsbildZoom
I podden Snedträff snackar VBL-sportens Jona Nyström och Gustaf Westerholm om allt som har med idrott att göra. Foto: Fredrik Westblom
I premiäravsnittet av VBL-sportens podcast Snedträff bjuder Jona Nyström och Gustaf Westerholm på snack om allt från EM-outsiders till tunga polska nederlag. Bänka er och lyssna!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Premiäravsnittet är här! Det blev snack om allt från EM:s outsiders till tunga polska nederlag i juninatten. Dessutom gick Nyström och hämtade kaffe TVÅ gånger under inspelningen. Det blev alltså precis så nervigt som man kunde förvänta sig, men premiären är avklarad och nu kan det bara gå bättre. Det första avsnittet av podden Snedträff är publicerat och ni kan alla lyssna på det här nedan. Men innan ni börjar lyssna ska vi klargöra ett par saker för er. Vi tillämppar konstnärlig frihet gällande uttal av namn på eventuella fotbollsspelare och klubbar som nämns i avsnittet. Vi har inte editerat ljudfiler sedan klipp och tejpa-metoden och vi anser att det är synd att Kolo Toure inte får spela i EM. I slutet av avsnittet avger vi även varsitt löfte om vad vi ska göra ifall ... Ja nu är det dags att börja lyssna!

Det första avsnittet finns på Soundcloud. Podden kommer också att finnas på Itunes så fort den får godkännande av Apple.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan