|

Spelskandal - italiensk tennisspelare avstängd

Italienska tennisspelaren Marco Cecchinato har åkt på en 18 månader lång avstängning och 40 000 euro i böter för matchmanipulering och vadslagningsfusk.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Riccardo Accardi och Antonio Campo har också åkt fast, men fick lindrigare straff. Cecchinato, 23, manipulerade resultatet i åtminstone en match, mot polacken Kamil Majchrzak i en ATP Challenger-turnering i Marocko i oktober 2015. Enligt italienska tennisförbundet bidrog Cecchinato till spelfusk också då han spelade dubbel på samma tour i Tjeckien under 2015.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Kronans ordförande beklagar dåligt ordval om coronaviruset

IK Kronans ordförande och gymnasternas tränare Linda Karlström får nu nöja sig med att betrakta idrottshallen från utsidan. Den är stängd tillsvidare.
Foto: Jonas Brunnström

IK Kronans ordförande och gymnasternas tränare Linda Karlström får nu nöja sig med att betrakta idrottshallen från utsidan. Den är stängd tillsvidare.

Ibland måste man vakta sina ord. Kronans ordförande Linda Karlström anser att hon inte borde ha använt ord som hysteri och skräckpropaganda om coronakrisen i ett mejl till sina adepter.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan