Hemmalaget var redan klart för degradering, men gästerna fick ändå ingenting gratis. Alexandra Olusanya gjorde visserligen 0–1 efter 23 minuters spel, men lagen gick till pausvilan vid ställningen 1–1 efter att Selma Laaksonen hade kvitterat efter en knapp halvtimmes spel. Elisabeth Tieber gjorde 1–2 efter 55 minuter. Ledningen höll i åtta minuter innan Katri Juhola var framme och satte 2–2. Segermålet kom först i den 75:e minuten och var signerat Annika Grundvall. Det blev ytterligare två mål före slutsignalen. Chelsy Swackhamer gjorde 2–4 (80 minuter) innan Nathalie Westman fastställde slutresultatet 2–5 (83). Myran slutar femma i damettans tabell med 36 poäng. Till slut skiljde det sex pinnar upp till tabellfyran och grannen KF-10. Elvan i Raumo: Fanny Byskata, Nikita Korsström, Linn Hellström (75 Fanny Forsström), Elisabeth Tieber, Marie-Helen Prest (54 Nathalie Westman), Rebecka Holmbäck (84 Amanda Smeds), Emma Bergroth (47 Maria Högnäs), Annika Grundvall, Sabina Skogvall, Chelsy Swackhamer, Alexandra Olusanya,