Mode är något som tillhör alla – också barnen

Zoom

Det är viktigt att också föräldrarna kan få tag på trevliga och förmånliga kläder till sina barn. Plagg som barnen själva verkligen gillar att ha på sig. Vi har lyssnat till kundernas åsikter och moderniserat Prismas sortiment av barnkläder.

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"Vad man ska klä på sig kan ibland kännas problematiskt - i synnerhet för oss vuxna - men barnen har en mera avslappnad inställning i den frågan. Vi vill att varje barn ska kunna klä sig enligt sin personlighet. I vårt inspirerande urval av trendiga kläder hittar de flesta precis det de söker, och kanske till och med ett och annat som överträffar förväntningarna. Storlekar finns för alla, för spädbarn lika väl som för skolelever. Och kläder finns det; för vardag och för fest, för skolgård och för morbrors födelsedagskalas.

Kläderna på Prisma är gjorda för lek, liv och rörelse. De känns bekväma, de är praktiska och de är lättskötta. Hos oss på Prisma är mode något som tillhör alla – också barnen.


Prisma Vasa