|

Hyundai skrev kontrakt med norrman

NyhetsbildZoom
Den norske racerföraren Andreas Mikkelsen tävlar med Hyundais VM-rallyteam de två följande säsongerna. Foto: Patrik Stollarz
Den norske racerföraren Andreas Mikkelsen tävlar med Hyundais VM-rallyteam de två följande säsongerna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Hyundai meddelade att Mikkelsen fått kontrakt för säsongerna 2018 och 2019 i ett pressmeddelande på torsdagen.

Mikkelsen, 28, blev utan kontrakt i slutet av förra säsongen när Volkswagen drog sig ur rallyns VM-serie. Han har den här säsongen tävlat med bland annat Citroens WRC-bil. Det är meningen att Mikkelsen ska köra med Hyundais bil redan i spanska rallyt nästa vecka.

Hyundai meddelade för ett tag sedan att finländaren Jari Huttunen valts till dess utvecklingsprogram för unga förare. Det är tänkt att Huttunen kör i VM-serien nästa år med Hyundais WRC2-bil.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan