|

Dramatiskt när Falks tröja hissades

Djurgårdslegendaren Nichlas Falk föll plötsligt ihop när han höll sitt tacktal i samband med att hans tröja nummer 16 skulle pensioneras före SHL-matchen Djurgården–Färjestad.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det blev alldeles tyst bland oroliga åskådare på Hovet, men efter att ha fått hjälp reste han sig och sade:

– Oj, vilken youtube-grej!

Ceremonin avslutades sedan, men när allt var klart och Falk steg av isen föll han ihop på nytt. Han togs om hand av medicinsk personal på Hovet.

– Det handlar om ett klassiskt blodtrycksfall. Jag har en hälsning från Nichlas att han mår bra, han är på väg i ambulans för att kolla upp det här, sade Djurgårdens lagläkare Bengt Gustafsson i en pausintervju.

Falk är Djurgårdens meste spelare genom tiderna med 751 matcher under 16 säsonger, 1995–2011.

Det har varit hektiskt för Falk de senaste dagarna. På onsdagen vann han i sin debut som huvudtränare för Södertälje – borta mot Modo i hockeyallsvenskan – sedan han lyfts upp från en assisterande position sedan Mats Waltin sparkats. (FNB–TT)

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan