Natten till lördagen var Rantanen i farten igen med två assister när Colorado slog Anaheim med 3–1.

– Vår powerplay fungerade bra. Mikko gav mig en bra passning och jag försökte bara skicka pucken i målet. Det kändes bra, sade Tyson Barrie, som gjorde 2–1, till

nhl.com.

Rantanen fick också en assist för lagets första mål, även den kom i powerplay. Han var nära en tredje assist men Sven Andrighetto lyckades inte med målgörandet.

Colorado har gjort ett rejält lyft jämfört med förra säsongen då laget huserade i bottenskiktet.

Haula målade och slogs

Debutantlaget i NHL-hockeyn Las Vegas åkte på sin första förlust i den fjärde matchen. Erik Haula tog Las Vegas i ledning med 3–2 mot Detroit i andra perioden men i sista perioden vände Detroit på steken och vann matchen med 6–3.

I de tre tidigare matcherna gjorde anfallaren James Neal Las Vegas segermål. Neal gjorde mål även mot Detroit, han kvitterade till 2–2 strax före Haulas fullträff.

– Vårt spel blev oroligt i sista perioden. Fram till dess hade vi matchen i vårt grepp och en möjlighet att vinna men vi kunde inte utnyttja läget, sade Neal till nhl.com.

Haula hann också slåss under matchen, Detroits Tomas Tatar fick övertaget i det handgemänget.

Columbus slog New York Rangers med 3–1, Ottawa Calgary med 6–0 och Washington New Jersey med 5–2.

– Det här var en tuff kväll för oss men som tur är har vi en ny chans redan i morgon sade Calgarys Jaromir Jagr i klubbens Twitterintervju.

Calgary möter Vancouver natten till söndag finsk tid.