;
|

Evans försprång 24,6 sekunder inför lördagen - Latvala femma

Jari-Matti Latvala är femma inför den andra dagen i Wales VM-rally. Han är 41,9 sekunder från ledaren Elfyn Evans från Storbritannien.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Evans körde jämnt hela dagen och utökade ledningen sekund för sekund fram till dagens sista sträcka då han drog ifrån med hela tio sekunder från värsta konkurrenterna Ott Tänak från Estland och VM-ledande Sebastien Ogier från Frankrike.

Evans är 24,6 sekunder före Tänak medan Ogier är 26,8 sekunder efter. Belgaren Thierry Neuville är fyra.

Latvalas stallkompisar i Toyota Juho Hänninen och Esapekka Lappi är tia och elva, nästan två minuter från ledaren.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan