Ishockey Division 2

• IK Kronan – Malax IF 4–3 (2–1, 0–1, 2–1)

Centern Jakob Hellström såg till att Kronan fick en fin start på matchen hemma i Kronoby. Hellström nätade två gånger under matchens fem första minuter.

Malax IF:s replik kom efter 11.27 när centern Heikki Hälli hittade rätt i powerplay.

MIF kvitterade i andra perioden. Yttern Andreas Nykvist stod på tur att näta i powerplay och matchuret stannade på 28.23.

I tredje perioden satte Kronans ytter William Kangsniemi 3–2 i powerplay efter 52.03.

MIF-yttern Jonas Vironen kvitterade sjutton sekunder senare, men Jani Salmi fick sista ordet. Hemmaytern satte segermålet efter 57.24.

En hel del utvisningar för roughing delades ut både i slutet av första perioden och i tredje perioden.

MIF toppar den haltande tabellen på samma poäng (33) som tvåan Virkiä. Kronan har klättrat upp till tredje plats och har två poäng upp till täten.