|

Chelsea fick inte hål på Leicester

NyhetsbildZoom
Cesc Fabregas Chelsea, i blått, och Harry Maguires Leicester spelade 0–0. Foto: Matt Dunham/AP/TT
Topplaget Chelsea tappade två poäng i Premier League-tabellen när Londonlaget inte fick hål på Leicester hemma på Stamford Bridge.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det spelade ingen roll att bortalaget fick Ben Chilwell utvisad i den 68:e minuten. Leicester skapade väl så många chanser som hemmalaget och kunde mycket väl ha fått med sig tre poäng hem från huvudstaden. Men likväl: Chelsea – Leicester 0–0.

Det var målrikare på andra håll i den engelska ligafotbollen.

West Ham körde över Huddersfield på bortaplan, 4–1. Manuel Lanzini gjorde två av målen, inom loppet av fem minuter.

Mötet mellan Watford och Southampton bjöd på fyra mål, jämnt fördelade mellan lagen. Gästerna ledde med 2–0 men Andre Gray reducerade och i den 90:e minuten satte Abdoulaye Doucouré kvitteringen.

Martin Olsson spelade hela matchen när hans Swansea, som sladdar sist i tabellen, fick 1–1 borta mot Newcastle.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan