Det var Panthers vassa finländare Alexander Barkov som inledde målskyttet i Florida genom att göra 1–0 i den första perioden. I den andra perioden gjorde hemmalaget även 2–0 innan Toronto fick upp farten.

Knappt tre minuter in i den andra perioden kunde Dominic Moore reducera efter förarbete av Leo Komarov och Kasperi Kapanen.

Det var Komarovs elfte assist för säsongen. Toronto kvitterade också i mittperioden. Den tredje perioden blev mållös innan Florida kunde avgöra i förlängningen genom Jared McCann.

Zoom

Leo Komarov försöker hugga på en retur men hinner inte fram i tid. Foto: Lehtikuva/Joel Auerbach

Komarov spelade sammanlagt 11 minuter och 39 sekunder i matchen.

Efter några urstarka veckor har Toronto nu två raka förluster efter förlängning i landets södra delar. Natten till tisdag var det Tampa Bay som tog hem segern.