Den grovjobbande anfallaren Leo Komarov bröt en tolv matcher lång måltorka och nätade två gånger i samma match för första gången för säsongen – men det räckte inte för att kirra full pott mot Buffalo.

Komarov reducerade till 1–2 då han pangade in en retur i den första periodens slutsekunder. Se målet här. Kvitteringsmålet i mitten av den andra perioden var några snäpp snyggare. Komarov satte in 2–2 efter snyggt klapp-klapp-spel med Matt Martin.

Efter kvitteringsmålet tog Buffalo över matchen och vann med 5–3. Det var Torontos fjärde förlust på raken.

Komarov, som gjort 7+11=18 poäng under säsongen, var besviken då han talade till pressen efter matchen.

– De spelade bra och fick ett par snabba mål. Inga ursäkter – vi har haft en tuff vecka och måste börja jobba igen.

Toronto är trea i den östra konferensen och ligger bra till med tanke på slutspelet, som hägrar.

– Vi har spelat ganska bra den här säsongen, men är nu inne i en tuffare period. Det återstår 14 matcher innan slutspelet, vi måste fokusera och bli bättre dag för dag.

Rasmus Ristolainen passade till två av Buffalos mål och var också inblandad i ett slagsmål i matchen.

Jesse Puljujärvi lyckades också näta natten till tisdag. Han satte in ett mål då Edmonton vann över Arizona med 4–3 efter förlängning.