|

Lejonen spelar kvartsfinal – inga överraskningar i laguppställningen

NyhetsbildZoom
Lagkaptenen Mikael Granlund är redo att leda ut Lejonen på isen för kvällens kvartsfinal mot Schweiz. Foto: Lehtikuva/Martti Kainulainen
Efter en mellandag är det dags för vinna eller försvinna i Herning. Lagledningen gör inga ändringar i laguppställningen inför kvällens kvartsfinal mot Schweiz.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Lejonen gör inga ändringar, men så finns det inte orsak till det heller. I gruppfinalen mot USA stod Finland för en solid insats och samtliga formationer spelade bra, liksom Harri Säteri i målet.

Finlands laguppställning

  • Eeli Tolvanen – Mikael Granlund – Mikko Rantanen
  • Veli-Matti Savinainen – Sebastian Aho – Teuvo Teräväinen
  • Pekka Jormakka – Sakari Manninen – Kasperi Kapanen
  • Saku Mäenalanen – Janne Pesonen – Marko Anttila
  • Miro Heiskanen – Ville Pokka
  • Miika Koivisto – Markus Nutivaara
  • Tommi Kivistö – Julius Honka
  • Juuso Riikola sjunde back
  • Olli Palola trettonde anfallare
  • Mv: Harri Säteri (Ville Husso)


Kvartsfinalen mellan Finland och Schweiz sänds i MTV3 med start klockan 21.10. Håll även utkik efter vår livechatt som drar i gång kring 20.45.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Alexandra Furu: Jag klarar mig inte längre på svenska i Vasa

"Sorry, can you repeat that in English, or Finnish?"Allt oftare bemöts min svenska med engelska.

Nyhetsbild
Lokalt

Vi vill besöka dig – och göra din tidning ännu bättre

Vi vill göra Vasabladet ännu bättre, och vi behöver din hjälp! Sista anmälningsdagen är tisdagen den 18 december.

Nyhetsbild
Ekonomi

Nu är Andrey i gång – vill anställa fem till batteriproduktion i Vasa

VASA Andrey Shigaev, mannen bakom Geyser Batteries i Vasa, söker personer som vill vara med och skapa något helt nytt.

Nyhetsbild
Utrikes

Ytterligare en död efter skotten i Strasbourg

Tre människor dödades och ett tiotal personer skadades när Cherif Chekatt öppnade eld på en julmarknad i Strasbourg i Frankrike i tisdags. På fredagen avled en fjärde person som konstaterades hjärndöd efter attacken. Och på söndagen meddelade lokala myndigheter att en femte person avlidit av sina skador, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Mest läst senaste veckan