|

Lejonen spelar kvartsfinal – inga överraskningar i laguppställningen

NyhetsbildZoom
Lagkaptenen Mikael Granlund är redo att leda ut Lejonen på isen för kvällens kvartsfinal mot Schweiz. Foto: Lehtikuva/Martti Kainulainen
Efter en mellandag är det dags för vinna eller försvinna i Herning. Lagledningen gör inga ändringar i laguppställningen inför kvällens kvartsfinal mot Schweiz.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Lejonen gör inga ändringar, men så finns det inte orsak till det heller. I gruppfinalen mot USA stod Finland för en solid insats och samtliga formationer spelade bra, liksom Harri Säteri i målet.

Finlands laguppställning

  • Eeli Tolvanen – Mikael Granlund – Mikko Rantanen
  • Veli-Matti Savinainen – Sebastian Aho – Teuvo Teräväinen
  • Pekka Jormakka – Sakari Manninen – Kasperi Kapanen
  • Saku Mäenalanen – Janne Pesonen – Marko Anttila
  • Miro Heiskanen – Ville Pokka
  • Miika Koivisto – Markus Nutivaara
  • Tommi Kivistö – Julius Honka
  • Juuso Riikola sjunde back
  • Olli Palola trettonde anfallare
  • Mv: Harri Säteri (Ville Husso)


Kvartsfinalen mellan Finland och Schweiz sänds i MTV3 med start klockan 21.10. Håll även utkik efter vår livechatt som drar i gång kring 20.45.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Simtur ledde till att båt kantrade - räddades av förbipasserande

Österbottens räddningsverk fick under lördagen ett larm om att tre personer hamnat i vattnet när en båt kantrat i samband med en simtur. Flera enheter kallades till platsen.

Nyhetsbild
Lokalt

Virvel av damm drog genom Iskmo – fångades på film

Therese Sundvik hade just kommit till husbygget i Iskmo när kraftiga vindar plötsligt svepte in. Då uppenbarade sig en stoftvirvel bakom vägkrönet. – Det var riktigt spännande, säger Sundvik.

Nyhetsbild
Lokalt

Gerby-Västerviksdagen är fest och hembygdskänsla - "Föreningen vill hålla kvar kulturtraditioner"

Folkfest och skärgårdsfestival - Gerby-Västerviksdagen är i full gång på Strömsö. Festen bjuder in såväl barn som vuxna, bybor som utomstående till mat, musik, fest och historia.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Toppstjärnor på den unika musik-, mat och vinfestivalen i Inre hamnen i Vasa nästa vecka 27-28.7

Annons från Vasa Festival Sista veckoslutet i juli brakar det loss på den österbottniska kusten då Vasa återtar sin plats på den nationella festivalkartan i och med Vasa Festival som ordnas i den maritima parkmiljön i Inre hamnen i Vasa.

Mest läst senaste veckan