Wasa Royals revanschsuget

NyhetsbildZoom
Royals spelar nästa hemmamatch på lördag. Foto: Linus Lindholm
Wasa Royals är ute efter revansch för det tunga poängtappet mot tabelljumbon Crocodiles förra omgången. Efter en paus på en dryg månad spelar Royals på lördagen åter hemma på Karsplan och ställs då mot tabelltvåan Steelers från Kuopio.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Vi förlorade en match i Seinäjoki som vi inte borde ha förlorat. Det lämnade en mycket dålig eftersmak. Jag skulle tro att vi efter den förlusten inte längre underskattar en endaste motståndare, säger Royalstränaren Seppo Evwaraye i ett pressmeddelande.

Steelers är en nykomling som imponerat stort, lite i likhet med Royals förra säsongen. Kuopiolaget är tabelltvåan och har hunnit besegra även Royals på sin hemmaplan med 48–33 (21–12) i en riktig poängfest.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan