|

Sarri klar som ny tränare för Chelsea

NyhetsbildZoom
Maurizio Sarri, här under sin tid i Napoli, är klar som ny tränare för Chelsea. Foto: Maurizio Degl'Innocenti
Premier League-klubben Chelsea gav i veckan tränaren Antonio Conte kicken. Nu har London-laget gjort klart med en annan italienare som ersättare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

59-årige Maurizio Sarri, som ledde Napoli till en andraplats i Serie A förra säsongen, har skrivit på ett treårskontrakt med Chelsea.

"Jag ser fram emot att börja träna med truppen på måndag. Jag hoppas att vi kan erbjuda våra fans en underhållande fotboll och att vi kan vara med och slåss om troféerna", säger Sarri till klubbens hemsida.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan