|

MTV: Roman Eremenko har skrivit kontrakt med Spartak Moskva

NyhetsbildZoom
Roman Eremenko. Foto: Arkiv/Markku Jokela
När Roman Eremenko gör comeback efter sin dopningsavstängning sker det i Spartak Moskvas tröja, rapporterar MTV Sport.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fotbollsspelaren Roman Eremenko börjar spela för den ryska storklubben Spartak Moskva, rapporterar MTV Sport. Eremenko har varit dopningsavstängd sedan den 6 oktober 2016 efter att ha testat positivt för kokain. Avstängningen tar slut den 6 oktober i år.

Innan Eremenko blev avstängd spelade han för en annan stor Moskvaklubb, CSKA. Ännu i april i år sade CSKA:s ordförande Jevgenij Giner att Eremenko kommer att återvända till klubben när hans avstängning tar slut.

Enligt MTV Sport kommer Spartak Moskva att offentliggöra Eremenkos kontrakt i början av veckan. Förra säsongen var Spartak tredje i den ryska ligan och spelar således i år i kvalet till Champions League. Roman Eremenkos lillebror Sergei Eremenko spelar också i Spartak men har åtminstone ännu inte slagit igenom i representationslaget.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan