|

Filip Riska klar för HPK

NyhetsbildZoom
Filip Riska fortsätter karriären i Tavastehus. Foto: Arkiv/Arash Matin
Filip Riska återvänder till FM-ligan. Den rutinerade centern har skrivit på för HPK.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Riska, 33, har undertecknat ett kontrakt som gäller över kommande säsong. Kontraktet innehåller en try out-period som tar slut i månadsskiftet september-oktober.

– Vi vill kolla om det här laget behöver en rutinerad center som är bra i boxplay, kan bära ansvar och klarar av att försvara högklassigt i tuffa situationer, säger HPK:s sportchef Mika Toivola till klubbens webbplats.

Filip Riska, som är fostrad i IFK Lepplax, gjorde comeback i Sport 2016. I vintras var han en av spelarna som tvingades lämna klubben efter att slutspelet konstaterades vara utom räckhåll. Riska skrev på ett korttidskontrakt med hockeyallsvenska Björklöven och hade hoppats på ett nytt kontrakt med Sport, men något sådant blev aldrig av.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan