|

Leder efter spektakulär hole-in-one

NyhetsbildZoom
Eddie Pepperell. Foto: Brynn Anderson/AP/TT
Engelsmannen Eddie Pepperell kan mycket väl ha stått för årets slag på Europatouren under första rundan i British Masters.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På det 173 meter långa hål 9 landade Pepperells utslag mitt på pinnen, varpå bollen studsade upp ett par meter i luften innan den landade på greenen och spann ner i hålet. En hole-in-one av det mer spektakulära slaget.

– Den studsade upp och från där vi stod såg det ut som om bollen skulle hamna i bakkanten av greenen. Sedan försvann den helt plötsligt. Vad var det som hände egentligen? sade Pepperell till Europatourens hemsida.

Han leder tillsammans med landsmännen Matt Wallace och Tommy Fleetwood på 67 slag, fem under par. Svenske Joakim Lagergren är en av flera spelare som är ett slag bakom täten.

Ett fåtal spelare hann inte spela sina sista hål innan spelet bröts för dagen på Walton Heath Golf Club.

Kommentarer
|

William Nylander: Man är förbannad

Nyhetsbild
William Nylander bevittnar hur Patric Hörnqvists 1–2-mål i första perioden, efter att pucken studsat via Henri Jokiharju, blir till. Efter matchen var Nylander förargad. Foto: Lehtikuva/Jussi Nukari
Ilska, besvikelse och tomhet. Trots känslorna försökte Tre Kronor-spelarna sätta ord på kvartsfinalförlusten mot Finland i Kosice.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Mest läst senaste veckan