|

Ronaldo: "Gör ont när folk ifrågasätter din ära"

NyhetsbildZoom
Cristiano Ronaldo. Arkivbild. Foto: Armando Franca/AP/TT
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo tycker att 2018 var hans tuffaste år på det personliga planet. Det berättade han på tisdagskvällen för portugisisk tv.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I september förra året startade Nevadapolisen en undersökning om att han skulle ha våldtagit en kvinna i Las Vegas 2009, något portugisen hela tiden nekat till.

– Det gör ont när folk ifrågasätter din ära. Det gör väldigt ont för jag har en stor familj, en fru och ett intelligent barn som förstår många saker, sade Ronaldo.

En domstol i Nevada valde i juli i år att inte väcka åtal mot Juventusstjärnan.

– Min oskuld har bevisats, det gör mig stolt.

Ronaldo har erkänt att han tidigare betalt kvinnan för att anklagelserna inte skulle bli offentliga. Det är dock oklart om det gjordes någon ny ekonomisk överenskommelse i samband med sommarens beslut.

Kommentarer
|

Yle: TPS vill inte spela i Karleby

Nyhetsbild
Planens kvalitet var i fokus i samband med kvalmatchen mellan KPV och TPS förra hösten. Också i år har gräset i Karleby blivit en snackis. Foto: Arkiv/Markku Jokela
TPS accepterar inte att beslut om spelort för söndagens kvalmatch fattas först på söndag. Det rapporterar Yle Sporten, som har varit i kontakt med Tommi Pikkarainen.

Mest läst senaste veckan