I det första avsnittet av VBL-sportens nya podd är det vår egen formel 1-expert Christoffer Lindén som gästar studion och pratar F1 med Jona Nyström.

En ny säsong väntar och försäsongstesterna körs i Bahrain mot slutet av februari, varpå det blir säsongspremiär på samma ställe.

I podden pratar vi bland annat om Max Verstappens och Red Bulls stora dominans F1-säsongen 2023 och om vem som har störst potential att utmana kungsklassens suveräna regent den här säsongen.

Christoffer gör även en jämförelse med dataspelet Counter-Strike för att förklara varför Verstappen är så bra – och berättar om hur han fick Lando Norris att ilskna till i Belgien.

Christoffer Lindén pratar formel 1 i första avsnittet av sportpodden

Valtteri Bottas framtid i egenskap av Finlands enda F1-förare är oviss och vi funderar på i vilket stall han kan tänkas hamna. Och så analyserar vi Bottas varumärkesbygge och profilering på sociala medier.

Christoffer ger också sina, väldigt tidiga, tippningar om vilka förare och stall som kommer att vara starka den här säsongen.

– Sedan tidigare har vi vår tvåspråkiga sportpodd 'Timeout' där jag och Anssi Marttinen hörs varje vecka. Där fokuserar vi på aktualiteter och korta plock och fynd, medan 'Djupled' är en podd där det blir mer ingående snack om valda teman, säger sportchef Jona Nyström.

Du hittar podden på Apple podcasts, Spotify och VBL:s lyssnasajt.