Av kvällens två finaldrabbningar bjöd A-klassens avslutningsmatch på den bästa underhållningen. Detta trots att Staden/Lärarna (StaLä) gjorde ett ryck och ledde med till synes bekväma 3–1 i halvtid mot Fresh Servant.

I andra halvlek började StaLä spela på resultatet eller så blev de helt enkelt trötta – det senare var enligt en sakkunnig åskådare mest sannolikt – och då reducerade Fresh Servant först på straff för att sedan kvittera till 3–3 med en läcker frispark.

Fyra minuter senare återtog StaLä initiativet genom att pricka 4–3 stolpe in. Fem minuter före slutet kom sedan också 5–3 och Fresh Servants reduceringsförsök slutade alltför ofta i skott på distans.

NCE och Mush möttes i B-klassens final och den var inte lika spännande. NCE ledde med 3–1 i halvtid och vann sin final solklart med 6–1.

I A-klassens bronsmatch besegrade Team Nakkimakkarat motståndarna Mirka med 4–1 medan LKI utklassade Fresh Servant II med 8–3 i B-klassens bronsmatch.

Killarna från NCE kan titulera sig bolagsmästare 2018 i B-klassen. Laget bestod av, från vänster övre raden: Kastriot Mehmeti, Tomas Johansson, Kenneth Sundvik, Magnus Björk, Jens Myrevik, Zamir Nezaj, Samuel Gäddnäs, Egzon Behrami, Frank Ahlvik, Jakob Löfs, Patrik Karlström och Sokol Nezaj.