|

Lyssna på föreläsningen med Dick Harrisson

Dick Harrisson. Zoom
Foto: Arkivfoto/Linus Lindholm

Dick Harrisson.

Missade du föreläsningen med Dick Harrisson vid Åbo Akademi. Här kan du höra vad Harrisson hade att säga.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vi måste ­stoppa fördumningen av samhället, säger historieprofessor Dick Harrison i sin föreläsning vid Åbo Akademi. Harrison är Sveriges i dag kanske främsta historiker. Han är verksam vid Lunds universitet. Han är en omstridd samhällsdebattör och författare till ett 30-tal böcker, varav många är populärhistoriska verk. Varje månad skriver han kolumner i VBL och ÖT. Vasabladet firar i år 160 år och firar bland annat med att bjuda på föreläsningar. Föreläsningarna arrangeras i samarbete med Akademiforum/ Centret för livslångt lärande vid Åbo Akademi och Yrkeshögskolan Novia.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Nu blir Jessicas dröm sann – startar eget café i Vasa: "Bakning är min passion"

Jessica Piispanen älskar att baka och har länge letat efter en lokal där hon kan uppfylla sin dröm. Nu har hon hittat den perfekta på Hovrättsesplanaden.
Foto: Mikael Nybacka

Jessica Piispanen älskar att baka och har länge letat efter en lokal där hon kan uppfylla sin dröm. Nu har hon hittat den perfekta på Hovrättsesplanaden.

Jessica Piispanen växte mer eller mindre upp i föräldrarnas bageri i Harrström. Hon har länge drömt om ett eget café. Till sist dök det perfekta stället upp – en gammal, fin apotekslokal i Vasa.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan