|

Haglund invald i Finsk-svenska handelskammarens styrelse

Carl Haglund Zoom
Foto: Lisen Julin

Carl Haglund

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Riksdagsledamot Carl Haglund (SFP) har valts in som ny medlem i styrelsen för Finsk-Svenska handelskammaren. Styrelsen valdes på handelskammarens årsmöte i Helsingfors den 18 maj.

Lars G Nordström fortsätter som ordförande för styrelsen och Jacob Wallenberg som ordförande för fullmäktige. Övriga styrelseledamöter är Karsten Slotte, Jussi Järventaus, Tommy Ekholm, Elisabeth Thand Ringqvist och Christoph Vitzthum. Verkställande direktör är Kjell Skoglund.

Finsk-svenska handelskammaren, som i år fyller 80 år, har som sin huvudsakliga uppgift att hjälpa finländska små och medelstora företag att ta steget ut på den svenska marknaden. Medlemsantalet uppgår i dag till närmare 500, från både Finland och Sverige.

80-årsjubileet kommer man att fira med ett seminarium och galamiddag på Grand Hôtel i Stockholm den 21 oktober.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan