|

Haglund invald i Finsk-svenska handelskammarens styrelse

NyhetsbildZoom
Carl Haglund Foto: Lisen Julin
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Riksdagsledamot Carl Haglund (SFP) har valts in som ny medlem i styrelsen för Finsk-Svenska handelskammaren. Styrelsen valdes på handelskammarens årsmöte i Helsingfors den 18 maj.

Lars G Nordström fortsätter som ordförande för styrelsen och Jacob Wallenberg som ordförande för fullmäktige. Övriga styrelseledamöter är Karsten Slotte, Jussi Järventaus, Tommy Ekholm, Elisabeth Thand Ringqvist och Christoph Vitzthum. Verkställande direktör är Kjell Skoglund.

Finsk-svenska handelskammaren, som i år fyller 80 år, har som sin huvudsakliga uppgift att hjälpa finländska små och medelstora företag att ta steget ut på den svenska marknaden. Medlemsantalet uppgår i dag till närmare 500, från både Finland och Sverige.

80-årsjubileet kommer man att fira med ett seminarium och galamiddag på Grand Hôtel i Stockholm den 21 oktober.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan