|

Skorna delar nätet - vilken färg är de?

NyhetsbildZoom
Skorna klyver nätet världen över. Foto: Nicole Coulthard
Människor världen över kunde inte enas för två år sedan om en klänning. Det ena lägret sade vit och guld, det andra blå och svart. Nu förbryllar ett par skor på samma sätt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"Nicole Coulthard laddade upp en bild i Facebookgruppen Girlsmouth. Hon ville höra de närmare 100 000 medlemmarnas åsikt om ett par skor. Hennes väninna insisterar på att skorna är gråa och ljusblåa. Coulthard tycker själv att de är vita och ljusrosa.

Under hashtaggen #dressgate, som skapades när klänningsdispyten såg dagens ljus, har människor på sociala medier börjat säga sin åsikt. Tusentals svar har kommit både på inlägget i Girlsmouth-gruppen och på sociala medier.

Vilken färg är skorna?
Gråa och ljusblå
Vita och ljusrosa
Andra färger
made here
 

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan