|

Jannika B andra i "Tähdet Tähdet"

 Jannika B framför The Winner takes it all Zoom
Foto: Heikki Saukkomaa

Jannika B framför The Winner takes it all

Det blev en jämn final mellan karlebybördige Jannika B och Elias Kaskinen i finalen av "Tähdet Tähdet".
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Karlebybördige Jannika B och Elias Kaskinen tävlade i årets final av det finska programmet "Tähdet Tähdet" på MTV3. Med rösterna 54-46 vann Kaskinen finlalen.

Men Jannika B lovordades av både publik och domare. Bland annat sa domaren Maria Veitola att Jannika B är en idol som Finland behöver.

Jannika B framförde låtarna Amaranth" av Nightwish, den egna låten Riisu kokonaan och slutligen ABBA:s klassiker The winner takes it all.

Före finalen sa Jannika B i en intervju med Österbottens tidning att hon aldrig var beredd på att komma hela vägen till finalen.

Annons
– Mitt mål var aldrig att nå finalen, utan i stället att få en chans att göra något annorlunda och upptäcka nya sidor hos mig som artist. Men jag är förstås väldigt glad och tacksam över att vara i final, säger Jannika B.

Zoom

LKS 20171210 Elias Kaskinen voitti Tähdet, tähdet -finaalin 10. joulukuuta 2017. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA Foto: Heikki SaukkomaaI fjol vann Pete Parkkonen.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Mobbning gav Sören tillitsproblem: "Man börjar utesluta sig själv"

Sören Östman bor i Larsmo med sin familj. Han är egenföretagare med många järn i elden, men han vill ta sig tid att hjälpa andra som kämpar med mobbning.
Foto: Jonas Brunnström

Sören Östman bor i Larsmo med sin familj. Han är egenföretagare med många järn i elden, men han vill ta sig tid att hjälpa andra som kämpar med mobbning.

Mobbning under skolåren skadade Sören Östmans självbild. Han bearbetar sitt förflutna fortfarande men behöver inte längre brottas med det.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan