|

Strömsö fick inte Venlapris

NyhetsbildZoom
Strömsö Foto: Arkiv
På fredag delades priserna för förra årets bästa tv-produktioner ut under Gyllene Venla-galan. I år var bland annat Strömsö och Efter nio nominerade.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Under högtidliga former delades priser till förra årets bästa tvproduktioner ut. Även tv-personligheter fick priser.
Efter Nio var nominerat till årets diskussionsprogram men priset gick till Yökylässä Maria Veitola.

Strömsö var nominerat i kategorin årets livsstilsprogram, men Jenny + (med Jenny Lehtinen) vann.

Pris för sitt livslånga verk gick till Eila Roine och Kari Salmelainen. Årets regissör blev Leea Klemola. Hon valdes också till årets manusförfattare tillsammans med Kaarina Hazard. De har skrivit manuts till årets dramaserie "Myrskyn jälkeen". Bästa komedi- och sketchprogram blev "Noin viikon uutiset".

Till årets Gameshow valdes Haluatko miljonääriksi (Vem vill bli miljonär). I barn- och ungdomskategorin var det Dragonslayer666 som kammade hem vinsten.

Totalt delas priser i femton olika kategorier ut.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan