|

Sting gör reggaelåtar med Shaggy

NyhetsbildZoom
Sting. Arkivbild. Foto: Marco Ugarte/AP/TT
Sångaren och Polarprisvinnaren Sting släpper den 2 februari reggaelåten "Don't make me wait" tillsammans med den jamaikansk-amerikanske rapparen Shaggy. Det skriver Sting på sin hemsida.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Duon träffades förra året och gjorde musik som reflekterade deras kärlek till Jamaica.

– Vi har mycket gemensamt. Vi är båda gifta med starka kvinnor. Vi kommer båda från små öar som tillhörde drottningen. Och vi gillar varandra. Vi gillar varandras röster och musik, sade Sting tidigare till New York Post.

Om samarbetet leder till ett album, en ep eller flera fristående låtar är inte klart.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan