|

Träffa skådespelarna och gå på konsert

NyhetsbildZoom
Jari Hietanen spelar alla roller i föreställningen "Mun Pohjanmaa" på Vasa stadsteater. Vid pianot Jenny Malmberg. Foto: Linus Lindholm
Skådespelarna på Vasa stadsteater ordnar program i teaterhuset i helgen. På lördag är det fritt fram för allmänheten att höra om teaterarbetet och också gå på konsert.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Klockan 11.30 möter skådespelarna sin publik i teaterns restaurang Kulma. De berättar om sig och sitt jobb. Fritt inträde.

Klockan 13 börjar en föreställning av komedin "Mun Pohjanmaa" på stora scenen.

Klockan 15 blir det en konsert i Kulma. Skådespelarna framför melodier ur musikaler och pjäser som visats på teatern. De ackompanjeras av Sauli Perälä. Inträdet är fritt.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan