|

Träffa skådespelarna och gå på konsert

NyhetsbildZoom
Jari Hietanen spelar alla roller i föreställningen "Mun Pohjanmaa" på Vasa stadsteater. Vid pianot Jenny Malmberg. Foto: Linus Lindholm
Skådespelarna på Vasa stadsteater ordnar program i teaterhuset i helgen. På lördag är det fritt fram för allmänheten att höra om teaterarbetet och också gå på konsert.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Klockan 11.30 möter skådespelarna sin publik i teaterns restaurang Kulma. De berättar om sig och sitt jobb. Fritt inträde.

Klockan 13 börjar en föreställning av komedin "Mun Pohjanmaa" på stora scenen.

Klockan 15 blir det en konsert i Kulma. Skådespelarna framför melodier ur musikaler och pjäser som visats på teatern. De ackompanjeras av Sauli Perälä. Inträdet är fritt.

Kommentarer

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Höjd inkomstgräns för studerande kan bli fråga för nästa regering

VBL/ÖT:s kandidattest visar att både väljarna och riksdagsvalskandidaterna vill  höja inkomstgränsen för studerande. En utredning ger grönt ljus för höjning med 50 procent.

Nyhetsbild
Opinion

LEDARE Som efter Utøya – men större

Nya Zeeland har genom det här fått en speciell plats i 1,5 miljarder muslimers hjärta.

Nyhetsbild
Sport

Uppförsbacke för Sport A: "Killarna lär sig slutspelshockey"

ISHOCKEY Två matchstraff, åtta insläppta mål och förlust nummer två mot Blues. Framöver spelar Sports A-juniorer enbart måstematch i semifinalserien.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Ingo utmanad av folket

ANNONS FRÅN CHRISTOFFER INGO Christoffer Ingo, kandidat (SFP) i riksdagsvalet 2019, ville möta sina väljare på ett annorlunda sätt och efterlyste därför utmaningar av alla de slag. Hittills har han jobbat en halv dag på ett daghem, backat en 17 meters långtradare och mätt sina krafter i styrkelyft.

Mest läst senaste veckan