|

Körkortslös kvinna stoppad i Vasa centrum – körde påverkad av amfetamin och cannabis

Natten till torsdag stoppade polisen en personbil på Formansgatan i Vasa centrum. Polisen hade tidigare mottagit tips om att bilisten framförde fordonet på ett vårdslöst sätt. Det visade sig att kvinnan som satt bakom ratten var påverkad av amfetamin och cannabis.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Polisen mottog tipset strax efter klockan tre natten till torsdag. Enligt tipset hade en personbil kört misstänksamt på Storalånggatan i Vasa centrum.

En patrull stötte på bilen på Formansgatan och utförde ett blåstest på den 24-åriga kvinnan som framförde bilen. Blåstestet visade noll promille men ett snabbtest för droger visade ett positivt resultat för amfetamin och cannabis.
Kvinnan fördes till Vasa centralsjukhus för blodprov och kliniska tester. Hon misstänks nu för rattfylleri och narkotikabrott. Hon misstänks också för att framförande av fortskaffningsmedel utan behörighet för det visade sig att hon saknade ett giltigt körkort.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Antti Koski överklagar silobeslutet – vill renovera, inte riva

VASA Antti Koski kommer att ansöka om besvärsrätt hos högsta förvaltningsdomstolen angående det senaste silobeslutet.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan