|

BERÄTTA: Hur blir du av med getingarna?

NyhetsbildZoom
Geting. Foto: 123rf.com
En virkat getingbo, ett glas läsk eller en plastpåse med vatten i taket. Tricksen för att bli av med getingar är många. Vilket är ditt bästa tips? Hör gärna av dig och berätta!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Hur ska man kunna äta middag ute utan att få besök av ihärdiga getingar? Har du lösningen?

Skicka in ditt tips till oss! Bifoga gärna en bild på din getingfälla eller getingskrämmare och beskriv hur den används.

Mejla oss på: upprop@hssmedia.fi

Zoom

Här är Majas receptet på bästa getingfällan: 1 påse torrjäst, 1 1/2 dl strösocker, 3 dl ljummet vatten. Vispa ihop, och du har en grym fälla. Foto: Maja Rönnskog


Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan