|

Strömavbrotten i Malax och Närpes åtgärdade

Åskvädret under måndagskvällen orsakade ett strömavbrott som varade över en timme. Här började allt – på Alholmens elstation. Zoom
Foto: Jonas Brunnström

Åskvädret under måndagskvällen orsakade ett strömavbrott som varade över en timme. Här började allt – på Alholmens elstation.

Vid 07:30-tiden försvann strömmen för nästan tusen hushåll i Malax och Närpes. Ungefär två timmar senare var alla avbrott åtgärdade.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vasa elektriskas kunder i Malax och Närpes drabbades av strömavbrott under lördagsmorgon. Klockan 07:35 försvann strömmen för 922 av Vasa elektriskas kunder. En halv timme senare hade unngefär hälften av kunderna fått tillbaka strömmen. Drygt en timme senare så hade samtliga avbrott åtgärdats.

Totalt rörde det sig om två olika avbrott.

Uppdaterad 11.08.2018 klockan 09:27

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Kaustbymannen troligtvis död och gömd – fotografi nytt spår i polisutredning

Polisbil.
Foto: Jonas Brunnström/Arkiv

Polisbil.

Polisinrättningen i Österbotten har gjort framsteg i förundersökning gällande den unga mannen som försvann för snart en månad sen.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan