|

Kvinna omkom i tågolycka utanför Seinäjoki

NyhetsbildZoom
Polisen misstänker inget brott. Foto: Eva-Stina Kjellman
En kvinna omkom i en tågolycka natten till lördagen utanför ett bostadsområde i Seinäjoki. Polisen har nu med allmänhetens hjälp identifierat den omkomna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vid midnatt natten till lördagen inträffade en tågolycka nära Kasperi bostadsområde, utanför Seinäjoki, då en kvinna blev påkörd av tåget från Helsingfors på väg mot Kemijärvi. Kvinnan omkom.

Polisen hade inte lyckats identifiera kvinna och bad därför allmänheten om hjälp på lördagsmorgonen. Kvinnan är nu identifierad som en ortsbo i 60-årsåldern.

Polisen utreder dödsorsaken baserat på de uppgifter som de har fått om händelseförloppet, men misstänker inget brott.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Kultur

Apocalyptica och Rybak klara – och arrangören utlovar fler internationella artister

Efter succéflytten till Inre hamnen så har Vasa festival både höjt artistbudgeten och publikmålsättningen. Alexander Rybak och Apocalyptica är klara för festivalen 2019.

Nyhetsbild
Lokalt

Ny utbildning – närvårdare studerar på två språk

YA och Sedu startar en ny tvåspråkig närvårdarutbildning i Sydösterbotten. De studerande "språkhoppar" mellan Närpes och Kurikka.

Nyhetsbild
Lokalt

Loftet hoppas ha ny kaféföretagare innan jul

VASA Innan jul stänger Konsulinnans kafé i Vasa i sin nuvarande form. Hur verksamheten kommer att se ut efter det är oklart.

Nyhetsbild
Sport

VM i karting körs i Alahärmä

KARTING VM i karting avgörs i Alahärmä i september nästa år. Till Powerpark anländer de bästa förarna i världen i klasserna OK och OKJ – klasser som körs med 125-kubiks motorer.

Mest läst senaste veckan