|

UPPROP: Är du i Filippinerna eller i Hongkong?

NyhetsbildZoom
Invånare Tuguegarao norr om den filippinska huvudstaden Manilla bär in madrasser i ett klassrum som används som evakueringscenter. Tyfonen Mangkhut väntas passera norra Filippinerna natten mot lördag finsk tid. Foto: Ted Aljibe
Det bor närmare 10 miljoner människor i de områden där supertyfonen Mangkhut drar in. Natten mot lördag passerar tyfonen Mangkhut norra Filippinerna för att därefter fortsätta mot Kina. Är du på plats i Filippinerna eller Hongkong? Hör av dig till oss!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den extremt kraftiga tyfonen Mangkhut, med en vindstyrka på 75 meter per sekund och byar på 90 meter per sekund, är på väg västerut på Stilla havet.

Den väntas mattas något innan den natten mot lördag finsk tid passerar över norra Filippinerna för att sedan fortsätta in mot södra Kina. Även Hongkong ligger i tyfonens väg, och invånarna där uppmanas att förbereda sig på hårda vindar och kraftigt regn.

Är du på plats i Filippinerna, södra Kina eller i Hongkong?

Hör av dig till oss till online(a)hssmedia.fi

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan