|

Amerikanen Nick Mancini spelar groovig jazz på Doo-Bop Club

NyhetsbildZoom
Nick Mancini, från USA, är har konsert i både Jakobstad och Vasa. Foto: Hojoon Kim
Nick Mancini är en av höstens mest namnstarka Doo-Bop Club-bokningar. Vibrafonisten från USA har spelning i Vasa på lördag.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Nick Mancini, från USA, har konsert på Doo-Bop Club i Vasa på lördag den 13 oktober. Han spelar tillsammans med trummisen Kevin van den Elzen och österbottningarna Patrick Wingren (piano) och Marcus Söderström (bas). Gruppen spelar även på Jeppis jazz festival i Jakobstad på fredag.

Vibrafonisten och kompositören Mancini spelar originalkompositioner som kan beskrivas som experimentella, melodiska, grooviga och cinematiska.

Rockabillybandet Jorma Lover & The Others har Doo-Bop-spelning på fredag den 12 oktober. Gruppen består av Johan Engström (sång/gitarr), Johan Emet (gitarr/kör), Egon Veevo (bas/kör), Valter Söderbacka (trummor).

Båda konserterna börjar klockan 20.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Långtradare frontalkrockade med personbil – en person förd till sjukhus

PÖRTOM En större trafikolycka har inträffat vid Dalbacken längs riksväg 8 i Pörtom. Vägen är enligt de första uppgifterna avstängd efter olyckan.

Nyhetsbild
Inrikes

Nya skatter och nedskärningar i företagsstöden ska bekosta De grönas skuggsatsningar

De gröna presenterar en skuggbudget med stora satsningar på utbildning och fattigdomsbekämpning. Satsningarna ska bekostas bland annat med nya flyg- och sockerskatter.

Nyhetsbild
Ekonomi

Drömjobbet för unga erbjuder mångsidiga uppgifter, trevliga kollegor och bra lön

När nyutexaminerade högskolestuderande söker sitt första jobb spelar inte arbetsgivarens varumärke så stor roll. Unga vill jobba med krävande och mångsidiga uppgifter, visar en undersökning som Academic Work har gjort.

Mest läst senaste veckan