|

Niklas Nyberg ny tillförordnad vd för HSS Media

NyhetsbildZoom
Vasabladets chefredaktör Niklas Nyberg blir tillförordnad vd för HSS Media. Foto: Linus Lindholm
HSS Medias vd Anna-Mari Karhunen valde att lämna företaget vid årsskiftet. Vasabladets chefredaktör Niklas Nyberg går in som tillförordnad vd.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Anna-Mari Karhunen lämnar HSS Media på egen begäran och slutar efter årsskiftet.

– HSS Media är ett av Finlands bäst skötta mediehus och den digitala framtiden ser ljus ut. Tiden har varit intensiv och givande på många sätt och jag är stolt över allt vi har åstadkommit, men nu blev det dags för mig att gå vidare, säger Anna-Mari Karhunen.

HSS Media beklagar att Anna-Mari Karhunen väljer att lämna bolaget efter en relativt kort period, och vill önska lycka till med framtida uppdrag.

– Vi är tacksamma för det arbete Anna-Mari gjort med att förbättra företagets image och vi önskar henne varmt lycka till i framtiden, säger HSS Medias styrelseordförande Henry Backlund.

Vasabladets chefredaktör Niklas Nyberg går in som tillförordnad vd och kombinerar sin nuvarande roll som HSS Medias redaktionella chef med rollen som tillförordnad vd.

 – Niklas är en viktig kraft i företaget och kommer att axla ansvaret utmärkt. Vi har ett stort förtroende för ledningsgruppen som helhet och det ger styrelsen arbetsro att hitta en permanent vd-lösning, säger Henry Backlund.

Vasabladets nyhetschef Nina Dahlbäck är under tiden tillförordnad chefredaktör för Vasabladet med det publicistiska ansvaret för tidningen.

HSS Media ger ut tidningarna Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten.

Kommentarer
|

Flygplatsen i Vasa evakuerades efter bombhot – misstänkt väska var ofarlig

Nyhetsbild
Vid 21-tiden hade flygplatsen öppnat igen efter evakueringen. Foto: Patrick Sjöholm
På söndag kväll evakuerades flygplatsen i Vasa på grund av en allvarlig säkerhetsrisk. Flygplatschefen Petri Lampi bekräftar att det handlade om ett bombhot.

Mest läst senaste veckan